Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

eller

Chefmade Logo

4,99 / 5,00

Mere end 100.000 gæster

Resmus C.
Resmus C.

Kok

Resmus C.

Om Resmus C.

Det allervigtigste for Rasmus er de gode råvare. Han er ikke i tvivl om at det gør en forskel for retten. Derfor sammensætter han altid sine menuer efter hvilke råvarer sæsonen byder på. Han går aldrig på kompromis med kvalitet, så ændre han hellere lidt i retten, så den bliver den absolut bedste version.

Det hele startede da Rasmus som 15-årig arbejdede som opvasker på Bord 1 i Aalborg. Her fandt han hurtigt ud af at kokkefaget kaldte på ham, hvorfor han kort efter startede han på kokkeuddannelsen. I den forbindelse blev han elev hos Bistro V, og fortsatte her som Souschef da han var færdiguddannet. Han blev senere tilbudt en stilling hos Hotel Amerika i Hobro. Stillingen gav mulighed for at fokusere mere på den finere gastronomi i deres Restaurant Uafhængig. Igennem hans tid hos Hotel Amerika udviklede han sig meget, og deltog i flere konkurrencer, og sluttede med at være køkkenchef. Da han følte det var tid til at udvikle sig endnu mere, tog han en stilling som assisterende køkkenchef på restaurant Fusion i Aalborg. Her kunne han arbejde mere med de asiatiske smage – som han selv er helt vild med. Samt fokusere mere på de finere anretninger, da der serveres flere serveringer til færre gæster.

Resmus C.

Book

Priser fra 900 DKK Pr. person

Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024