Kurv
Din indkøbskurv er tom
Klik her for at finde en menuDenne super lækre 12 retters menu byder på blandt andet snacks, flamberet laks, fisk fra skagen, sort hummer, kammusling, oksemørbrad, passionsfrugt og chokolademousse. Velbekomme
Serveringer (12)
1.
Snacks
Fem slags snacks efter humør
2.
1. servering
Flamberet laks – grillet peberfrugt – hvid soja – brunet smør
3.
2. servering
Stegt skagenfisk – ravioli – karamelliseret løg – Fiske fumé
4.
3. servering
Sort hummer – caviar – blanguette sauce
5.
4. servering
Kammusling – kylling overlår – hummersauce
6.
5. servering
Oksemørbrad – morkler – rødvinssauce – hengemte bær
7.
6. servering
Tonka bønne – passionsfrugt – karamel
8.
7. servering
Chokolademoussekage – kokos/lime sorbet – kakao tuille
Krav til køkkenet
1.500 DKK / Person
Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer
Ingen binding - Du betaler først når du er helt tilfreds med kokkens foreslåede menu :)
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Hold altid kommunikationen igennem Chefmade.
Vi kan kun garantere din oplevelse hvis du kommunikerer og foretager transaktioner udelukkende gennem Chefmade.dk
Det allervigtigste for Rasmus er de gode råvare. Han er ikke i tvivl om at det gør en forskel for retten. Derfor sammensætter han altid sine menuer efter hvilke råvarer sæsonen byder på. Han går aldrig på kompromis med kvalitet, så ændre han hellere lidt i retten, så den bliver den absolut bedste version.
Det hele startede da Rasmus som 15-årig arbejdede som opvasker på Bord 1 i Aalborg. Her fandt han hurtigt ud af at kokkefaget kaldte på ham, hvorfor han kort efter startede han på kokkeuddannelsen. I den forbindelse blev han elev hos Bistro V, og fortsatte her som Souschef da han var færdiguddannet. Han blev senere tilbudt en stilling hos Hotel Amerika i Hobro. Stillingen gav mulighed for at fokusere mere på den finere gastronomi i deres Restaurant Uafhængig. Igennem hans tid hos Hotel Amerika udviklede han sig meget, og deltog i flere konkurrencer, og sluttede med at være køkkenchef. Da han følte det var tid til at udvikle sig endnu mere, tog han en stilling som assisterende køkkenchef på restaurant Fusion i Aalborg. Her kunne han arbejde mere med de asiatiske smage – som han selv er helt vild med. Samt fokusere mere på de finere anretninger, da der serveres flere serveringer til færre gæster.
Anmod om bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på70222327
© Chefmade ApS 2024