Tun på Dåse med agurk og springløg.
Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn.
Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær.
Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter.
Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler.
Rørt tatar med bagte og tørrede tomater, pommes allumettes, sprødt hønseskind og bearnaisemayo.
Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron.
Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker.
Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker.
Restaurant Fynboen er indbegrebet af mange nye smage og lækre smagsindtryk. Omdrejningspunktet er naturligvis det fynske, hvor diverse serveringer har et særpræg af det fynske gastronomiske univers. Et koncept, hvor der ingen kompromisser tages, men værdierne og det danske særpræg skinner igennem.
Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Fynboen. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Fynboen giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med et dansk og især fynsk islæt. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtzprisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.