Den Fynske Verden

Restaurant Fynboen

Den Fynske Verden

Den hyggelige fynske aften giver et indblik i, hvilke unikke egenskaber Restaurant Fynboen kan tilbyde. En bred vifte af fantastiske serveringer, hvor man kan nyde alt fra fiskerillette og oksetatar til sprødstegt grisebryst og grillet spidskål.

1050 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Tun på Dåse med agurk og springløg.

Kartoffelvaffel med surcreme og ørredrogn.

Anderilette med Karl-Johan mayo og saltede stikkelsbær.

BRØD

Lyst brød på ølandshvede og mørkt maltbrød med kerner, pisket smør med brunet smørvalle og rygeostcreme med friske urter.

FORRET

Ceviche af dagens fangst med nye fynske kartofler, variation af basilikum, sauce af creme fraiche og soyaristede mandler.

MELLEMRET

Rørt tatar med bagte og tørrede tomater, pommes allumettes, sprødt hønseskind og bearnaisemayo.

HOVEDRET

Grillet Hanger steak med saltbagt selleri, rysteribs, smørdampet pak choi, chips af fattigmandsasparges og sauce choron.

DESSERT

Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker.

Rabarbersorbet med syltede jordbær & sprøde kammerjunker.

Om Restauranten

Restaurant Fynboen

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Fynboen. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort. Restaurant Fynboen giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med et dansk og især fynsk islæt. Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtzprisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer