Hvedebrød med kærnemælkssmør, løgaske og grønt støv.
Snacks fra glade grise – Sprød poppet flæskesvær og snackpølse serveret med ansjos mayo og dehydreret oliven.
Læsø Hotdog – Hjemmebagt hotdogbrød med panko paneret Læsø Jomfruhummerhaler, Dildmayonnaise og hjemmesyltede agurker.
Saltet og hjemmerøget Østersølaks serveret med beder, brændt kål, syltelagegele og muslingecreme skilt med grøn olie.
Fuldfed kartoffelpuré serveret med revet vesterhavsost og karse.
Nordjysk naturkvæg serveret med en verden af løg samt gastrique sauce fyldt med røget marv og tapioka perler.
Kraftig chokoladekage med passionsfrugtpuré, hvid chokoladecreme og bagt hvid chokolade.
Navnet antyder uorden og rod, men der må absolut ikke herske nogen tvivl om, at hvis der er kaos på tallerkenen, så er der mening med galskaben. Smukke anretninger, balancerer ubesværet på tallerknerne, udspændte som akrobater, med farver og kontraster der forfører øjnene, uden at skuffe tungen.
Maden hos Restaurant Gratværk er multisensorisk på den rigtig gode måde. Sansernes lokkes elegant til til leg, uden kompromis på smag og kvalitet. Det er ikke et fatamorgana, men en smagfuld oase, der leger med tekstur og smag, det rå og forarbejdede, syre og base. Med rod i den danske naturs køkkenskabe, og årstidernes skiftende nuancer og farver, bliver hver eneste servering, en ode til naturens vildskab og ro, i balance. Det nordiske køkkens dualisme, mødet mellem det nye og det gamle, det enkle og det sammensatte, er konstant på spil hos Restaurant Gratværk. Klassiske nordiske discipliner som røg, syltning og saltning, bliver bragt i spil sammen med delikate detaljer.