Sprødt rispapir med passionsfrugt og sprødt kyllingeskind.
Mini samosas med mynte chutney.
Patacones, sprøde madbananer med salsa og koriander.
Dahi papdi chaat med kikærter, tamarind og spicy yoghurt.
Lolas bløde og smørpenslet naanbrød.
Ceviche på søkogte rejer, pomelo og sprøde løg.
Mandelcreme med sorte og hvide bønner, grillede forårsgrøntsager, citron og korianderskud.
Braiseret grisenakke, glaseret i hiosin sauce med syltede løg.
Cremet posset med cashew praliné og syrlige rabarber.
Restaurant Lola er et gastronomisk projekt med fokus på social ansvarlighed. Restauranten er stiftet af Kamilla Seidler, der er kåret som Latinamerikas bedste køkkenchef. Hun tager jer nu med på en rejse gennem det latinamerikanske køkken fra jeres egne rammer.
Restaurant Lola er stiftet af Kamilla Seidler, der i 2016 blev udnævnt som den bedste køkkenchef i Latinamerika. Med hendes to partnere Rune og Mette er de klar til og bringe deres univers hjem til jer. Med en gastronomisk profil, der tager dig gennem smagene af Latinamerika, Indien og Sydøstasien, kan du forvente smagskombinationer ud over det sædvanlige. Restaurant Lola handler om at samle sig om maden. På flere måder. For denne restaurant er mere end en fantastisk madoplevelse, som du kan nyde i godt selskab i dit eget hjem. Restaurant Lola er også sat i verden som et social-gastronomisk projekt, hvor restauranten tager mennesker på kanten af arbejdsmarkedet under vingerne.