En verden

Restaurant Lola

En verden

Oplev et kick af en anden dimension nür Lola tager dig med pü eksklusiv oplevelse med deres univers. En vandring gennem smage fra latinamerika, Indien og Sydøstasien, hvor mageløse og frÌkke serveringer vil lade dig sidde tilbage i ren ekstase og forundring over og vÌre skudt bagover af velsmag og hündvÌrk.

750 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Sprødt rispapir med passionsfrugt og sprødt kyllingeskind.

Mini samosas med mynte chutney.

Patacones, sprøde madbananer med salsa og koriander.

Dahi papdi chaat med kikĂŚrter, tamarind og spicy yoghurt.

BRØD

Lolas bløde og smørpenslet naanbrød.

FORRET

Ceviche pü søkogte rejer, pomelo og sprøde løg.

MELLEMRET

Mandelcreme med sorte og hvide bønner, grillede forürsgrøntsager, citron og korianderskud.

HOVEDRET

Braiseret grisenakke, glaseret i hiosin sauce med syltede løg.

DESSERT

Cremet posset med cashew pralinĂŠ og syrlige rabarber.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gÌster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer büde dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstür vi, at hver vÌrt og deres gÌster har unikke prÌferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegüende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestüende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diÌtbehov, kulturelle prÌferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

FĂĽ hjĂŚlp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Restaurant Lola

Restaurant Lola er stiftet af Kamilla Seidler, der i 2016 blev udnÌvnt som den bedste køkkenchef i Latinamerika. Med hendes to partnere Rune og Mette er de klar til og bringe deres univers hjem til jer. Med en gastronomisk profil, der tager dig gennem smagene af Latinamerika, Indien og Sydøstasien, kan du forvente smagskombinationer ud over det sÌdvanlige. Restaurant Lola handler om at samle sig om maden. Pü flere müder. For denne restaurant er mere end en fantastisk madoplevelse, som du kan nyde i godt selskab i dit eget hjem. Restaurant Lola er ogsü sat i verden som et social-gastronomisk projekt, hvor restauranten tager mennesker pü kanten af arbejdsmarkedet under vingerne.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer