Et Univers

Restaurant Lola

Et Univers

Oplev et kick af en anden dimension når Lola tager dig med på eksklusiv oplevelse med deres univers. En vandring gennem smage fra latinamerika, Indien og Sydøstasien, hvor mageløse og frække serveringer vil lade dig sidde tilbage i ren ekstase og forundring over og være skudt bagover af velsmag og håndværk.

1250 DKK / kuvert

7 serveringer

Serveringer
SNACKS

Sprødt rispapir med passionsfrugt og sprødt kyllingeskind.

Mini samosas med mynte chutney.

Patacones, sprøde madbananer med salsa og koriander.

Dahi papdi chaat med kikærter, tamarind og spicy yoghurt.

BRØD

Lolas bløde og smørpenslet naanbrød.

FORRET

Ceviche på søkogte rejer, pomelo og sprøde løg.

Grillede hvide asparges med sauce på gulerods-reduktion og brunet smør.

Pupusa på majsmel med Black Gold Rossini Caviar og avocado.

MELLEMRET

Nye danske kartofler vendt i salsa macha med kefir fløde.

HOVEDRET

Braiseret grisenakke, glaseret i hiosin sauce med syltede løg.

PRE-DESSERT

Kokos tapioca med karamelliserede kokosflager og passionssorbet.

DESSERT

Cremet posset med cashew praliné og syrlige rabarber.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Restaurant Lola

Restaurant Lola er stiftet af Kamilla Seidler, der i 2016 blev udnævnt som den bedste køkkenchef i Latinamerika. Med hendes to partnere Rune og Mette er de klar til og bringe deres univers hjem til jer. Med en gastronomisk profil, der tager dig gennem smagene af Latinamerika, Indien og Sydøstasien, kan du forvente smagskombinationer ud over det sædvanlige. Restaurant Lola handler om at samle sig om maden. På flere måder. For denne restaurant er mere end en fantastisk madoplevelse, som du kan nyde i godt selskab i dit eget hjem. Restaurant Lola er også sat i verden som et social-gastronomisk projekt, hvor restauranten tager mennesker på kanten af arbejdsmarkedet under vingerne.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer