Det Nysgerrige Univers

Restaurant Værdsat

Det Nysgerrige Univers

Med Værdsats Nysgerrige Univers vil du med eksperimenterende sammensætninger af fisk & skaldyr, få forført dine smageløg og skabe det klimaks hvor vi sidder og kigger på hinanden med forbløffelse over, så komplekse og eksperimenterende smage kan skabe en så stor wauw oplevelse. Fra start til slut er der fokus på og give jer en oplevelse, som i heldhedens tegn vil skabe smagsintense minder.

1000 DKK / kuvert

7 serveringer

Serveringer
SNACKS

Tangtærte.

Crab on a stick.

Bisque Bombe.

BRØD

Vores brød & Smør.

FORRET

Østers frit - Glaskål - Urte Sauce Beurre Blanc

Jordskokker - Rogn - Sauce Hollandaise

Grønt i Farver

Norske Kammuslinger - Kål - Mjød

MELLEMRET

Makrel - Tomat - Skoleagurk

HOVEDRET

Wellington - Sauce Royal

DESSERT

Ristet Tangis - Miso - Grønne Æbler

MIGNARDINES

Søde fristelser til kaffen.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Restaurant Værdsat

Restaurant Værdsat bygger deres idéer på, at enhver oplevelse skal være en oplevelse af 'aha' og 'wauw'. En oplevelse, som bliver til efter at hver menu går igennem utallige forsøg indtil den sidder lige i skabet og bliver serveret for gæsterne. Intet er tilfældigt på den anrettede tallerken, hvor hver en smag er tænkt igennem for at skabe en forførende og let provokerende oplevelse. Men en oplevelse som for gæsten skal være sjov og legende. Hver menu bliver skabt med dyb fokus på at skabe netop denne følelse, samt ikke mindst at gøre brug af de bedste råvarer, som der kan skaffes fra det danske kongerige uden at køkkenet skal være præget af nordisk dogme og folklore.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer