Tangtærte.
Crab on a stick.
Bisque Bombe.
Vores brød & Smør.
Østers frit - Glaskål - Urte Sauce Beurre Blanc
Jordskokker - Rogn - Sauce Hollandaise
Grønt i Farver
Norske Kammuslinger - Kål - Mjød
Makrel - Tomat - Skoleagurk
Wellington - Sauce Royal
Ristet Tangis - Miso - Grønne Æbler
Søde fristelser til kaffen.
En forførende og eksperimenterende oplevelse. Bag Restaurant Værdsat finder man makkerparret Malte og Benjamin, hvis vigtigste mission er at give dig og dine gæster en særlig madoplevelse. Med deres eksperimenterende og forførende smage skaber de en sensorisk oplevelse af velsmag og unikke sammensætninger, som tilsammen bringer 'private dining'-oplevelsen til det næste niveau.
Restaurant Værdsat bygger deres idéer på, at enhver oplevelse skal være en oplevelse af 'aha' og 'wauw'. En oplevelse, som bliver til efter at hver menu går igennem utallige forsøg indtil den sidder lige i skabet og bliver serveret for gæsterne. Intet er tilfældigt på den anrettede tallerken, hvor hver en smag er tænkt igennem for at skabe en forførende og let provokerende oplevelse. Men en oplevelse som for gæsten skal være sjov og legende. Hver menu bliver skabt med dyb fokus på at skabe netop denne følelse, samt ikke mindst at gøre brug af de bedste råvarer, som der kan skaffes fra det danske kongerige uden at køkkenet skal være præget af nordisk dogme og folklore.