Årøsund Badehotel

En oplevelse i fuld balance. Når Årøsund Badehotel med Mikkel Klintmann som køkkenchef, kommer hjem til jer, så er der en af de sjældnere oplevelser i vente. En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage, så man bliver skudt tilbage af ren wauw fornemmelse. Fra start til slut skal det være sådan for Årøsund Badehotel, en totaloplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Menuer

Årøsund Oplevelsen

En private dining hvor alt er tænkt ned i mindste detalje. De visuelt smukke anretninger bliver båret frem af stor, eksklusiv og komplekse smage. …

1195 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 5 til 30 kuverter

Restaurant lokation

Haderslev

Maksimal afstand fra restaurant

85 km

Om restauranten

Årøsund Badehotel

Årøsund Badehotel gør en enorm stor dyd ud af og og bruge naturen de har omkring sig. I de varmer månederne bliver de tidlige timer brugt på og sanke ud i naturen. Svampe, bær urter osv, som derefter bliver tørret fermenteret eller lign. Så man om vinteren, i de kolde måneder kan nyde smagen af sommeren.

Det er det som er grobund for køkkenet, ydmyge råvarer, som gennemgår det nordiske køkkens toner, det bundsolide håndværk og smags repetoir fra det franske køkken, som danner en grundsten for smagende. Fra snacks bliver sat ind på bordet skal det serveres og anrettes visuelt smukt og være startskuddet til en heldhedsoplevelse hvor alle sanser kommer i spil.

Hele herligheden bliver bygget op omkring smag og balance, så man efterfølgende sidder tilbage. Ikke mæt på en dårlig måde, men en mæthed fordi alle sanser er blevet kærtegnet med en sandt bombardement af indtryk.

En high end private dining oplevelse fra øverste hylde hvor de ydmyge råvarer bliver tilberedt til perfektion, tilsat eksklusive produkter i form af caviar, trøffel og vanilje og som får umami barometeret til og springe.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade