Damindra

Er du til exceptionel japansk gastronomi i topklasse? Restaurant Damindra giver jer den autentiske oplevelse af det ægte japanske køkken, og viser jer rundt i alle dets facetter.

Menuer

Det Japanske Univers

Det Japanske univers præsenterer jer for serveringer på højeste niveeau, som vil bringe jer igennem det inspirerende og traditionelle japanske køkken, som i sig …

1100 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 14 kuverter

Restaurant lokation

København

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Damindra

Restaurant Damindra byder på en eksklusiv og ægte japansk private dining, tilsat et personligt touch. Håndværket er skarpslebet efter oplæring på nogle af de bedste restauranter i Japan.

Deres filosofi kredser omkring det traditionelle japanske køkken, men med brug af lokale råvarer, som danner grundlaget for deres serveringer.

Damindras inspiration stammer fra de stærke japanske madtraditioner og deres eksperimenterende køkken. Denne kombination har været med til at introducere helt nye retter. Det er de særligt stolte over, da de har modtaget meget ros for deres nyskabende tilgange.

Når Restaurant Damindra præsenterer retterne, er det med et skarpt blik for sammenhængene mellem smag, tekstur, balance. En dyb forståelse for disse elementer, er hemmeligheden, der skaber den nye madoplevelse.

Damindra glæder sig til at introducere dig for, hvor meget det japanske køkken kan, og til at byde dig og dine gæster på et utal af fantastiske smagsnuancer.

De tager sig god tid til at give dig og dine gæster en eksklusiv japansk madoplevelse i bedste private dining stil. Du behøver ikke tænke på andet end at nyde en god aften i private rammer, hvor scenen bliver sat til en magisk aften.

Deres menu byder på 8 forskellige smagsoplevelser, som de glæder sig til at servere for dig og dine gæster.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade