Kolvig by Skovmose

Med udgangspunkt i det dansk/nordiske køkken har Brorsonsminde nu åbnet døren til deres nyeste skud på stammen Kolvig. Kolvig fokuserer på at lave mad fra bunden og har en grundstamme i det franske køkken. Med passion for gastronomi er Kolvig by Brorsonsminde garant for en smagfuld oplevelse.

Menuer

Den Klassiske

Den Klassiske menu fra Kolvig by Brorsonsminde byder på smagssoplevelser fra det franske og nordiske køkken. Nyd serveringer med Nordsørejer fra det nordiske køkken …

615 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 400 kuverter

Restaurant lokation

Tønder

Maksimal afstand fra restaurant

175 km

Om restauranten

Kolvig by Skovmose

Kolvig by Brorsonsminde laver mad efter klassiske dansk/franske principper om gode råvarer og benyttelse af råvarerne efter sæson og struktur. Det vil sige, de tænker meget over, hvad de har i hånden og gerne danske produkter. Om sommeren kan en gulerod egne sig til én tilberedning og vinteren én anden. Dette tænker de meget på i deres menuer og måden de arbejder med maden på.

De går meget op i sæsonens råvarer, så de har den bedste forudsætning for at levere friske råvarer og undgå at bruge en fryser. Udover det dansk/franske køkken tager de også gerne både italiensk og spansk, og gør det til deres egen med danske råvarer.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade