Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Mols Dining
Mols Dining

Restaurant

Mols Dining

Om Mols Dining

Mols Dining er skabt af den passionerede kok Oliver Nissen. Uddannet fra Fuglsøcenteret og med læretid på Kolding Fjord, har Oliver været køkkenchef på bl.a. Restaurant Stockfleth og Kjøbstaden. Olivers vision og passion for madkunst har altid været at skabe enestående madoplevelser. Med flere års erfaring i private dinings og fine dining catering, er Mols Dining højt rated og fast leverandør af mad til Møllerup Gods, hvor Oliver har haft æren af at servere for dronningen og mange andre prominente gæster

Mols Dining er en kulinarisk oplevelse , hvor passion for mad og kærlighed til Mols' unikke natur smelter sammen i en unik enhed. Fusionen af den lokale stolthed og skabelsens element i køkkenet er kernen i alt der serveres. En urokkelig faglig integritet, baseret på års erfaring samt prioritering af lokale råvarer og bæredygtighed. Køkkenchefen imødekommer alle præferencer, fra kød til planteriget, med en kreativ tilgang og ivrig fortællelyst. Mad er et instrument til at udtrykke meninger og værdier. Mols skaber enestående madoplevelser, der kombinerer stolt dansk tradition og innovation. Hver detalje, både i smag og visuelt udtryk, er nøje overvejet. Denne passion for uforglemmelige madoplevelser opleves til over 25 bryllupper hvert år

Mols Dining

Bedømmelser af Mols Dining (2)

5.00

MB

Fantastisk sommermiddag

Mols Dining

En skøn aften med dejlig mad i et roligt tempo som matchede selvskabet. Maden smagte skønt og var tilpasset årstiden. Tusind tak for en dejlig middag i vores sommerferie! Mette og familie

JO

Lækker middag - fin servering

Mols Dining

Lækker middag - fin servering

Book Mols Dining

Priser fra 595 DKK per person

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024