Mortens Gastronomi

Morten Oppenlænder har brugt over 17 år i kokkebranchen, hvor velsmag, enkelthed og de gode råvarer altid har spillet den vigtigste rolle. Oplev hans passionerede madstil, som han mestrer til perfektion.

Menuer

Den Store | Mortens Gastronomi

Oplev Mortens store efterårsmenu som byder på bla. stegte kammuslinger og modnet ribeye. Dette er blot nogle af de mange drømmende elementer i denne …

1100 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 90 kuverter

Restaurant lokation

Hedensted

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Mortens Gastronomi

Mortens Gastronomi bygger på enkelthed og stor smag. Klassiske tilberedningsmetoder krydret med fantastiske råvarer, som skaber den store smag, og bringer balance i middagen. Han sætter en stor ære i, at man kan smage at der er lagt tid og kærlig i hver enkelt af hans serveringer, og det er ligemeget om det er snacks, forret, hovedret eller dessert.

Når det kommer til mad, har Morten altid et åbent sind, og han lader sig ofte inspirere af madstile fra hele verden. Derfor er han ikke bleg for at sætte et twist på sine retter for at gøre jeres aften helt speciel.

Det vigtigste er at skabe rammerne for den perfekte private dining, at give dig og dine gæster en madoplevelse i aldrig glemmer, hvor du kan indtage værtsrollen og fokusere på samværet.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade