Organic Boho

The Organic Boho bygger på et 100% økologisk og vegansk madkoncept, som blev udviklet af to danske søstre, Karina og Maria Bruun, under deres tur på Ibiza. Her er visionen at drive en restaurant, der giver mening for både miljø, samfund og smag.

Menuer

The Dining Boho

Menuen her præsenterer det ypperste fra The Organic Boho. Fire serveringer, hvor der er kræset for alt helt ned til den mindste detalje. Alt …

495 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 200 kuverter

Restaurant lokation

Danmark

Maksimal afstand fra restaurant

60 km

Om restauranten

Organic Boho

The Organic Boho er startet af to dedikerede søstre, Karina og Maria Bruun, som under en rejse til Ibiza blev inspireret til at starte denne restaurant. Deres koncept er kompromisløst og på menuen finder du 100% økologiske, veganske retter. De to søstre har styr på smagene og hjertet på det rette sted. De går utrolig meget op i plantebaseret mad, bæredygtighed, dyrevelfærd og lækker mad.

Hos The Organic Boho kommer du ikke til at savne din saftige bøf. Med en middag herfra vil du kunne imponere dine gæster med smagfulde, farverige og innovative serveringer og samtidig reducere dit CO2 fodspor. Udover at du aktivt bidrager til at hjælpe planeten på rette fod, så er du altid lovet en smuk, tilfredsstillende og mættende middag.

Søstrene bag er udmærket klar over, at de rammer et nichesegment, men de vil så gerne vise alle tvivlerne og kødelskerne, at man sagtens kan få en eksklusiv middagsoplevelse, der både smager godt, mætter og giver god samvittighed. Derfor giver de sig altid 100% for de 10% - det vil sige, at de giver alt deres fokus til de 10%, der elsker grønt og elsker deres brand. Så hvis du er en af de resterende 90%, så vil de gøre alt for, at du bliver en del af de 10%.

Hvem kan ikke sige ja til at ville spise mere grønt, mere økologisk og mere lokalt? Det kan vi i hvert fald her hos chefmade! Og vi kan på det varmeste anbefale The Organic Boho.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade