Restaurant Gratværk

Navnet antyder uorden og rod, men der må absolut ikke herske nogen tvivl om, at hvis der er kaos på tallerkenen, så er der mening med galskaben. Smukke anretninger, balancerer ubesværet på tallerknerne, udspændte som akrobater, med farver og kontraster der forfører øjnene, uden at skuffe tungen.

Menuer

6 Smukke Serveringer

En lækker menu sammensat af Bornholms og Læsøs bedste råvarer. Det er 6 serveringer som tager dig igennem store dele af det nordiske køkken …

795 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 20 til 60 kuverter

Restaurant lokation

Frederikshavn

Maksimal afstand fra restaurant

20 km

Om restauranten

Restaurant Gratværk

Maden hos Restaurant Gratværk er multisensorisk på den rigtig gode måde. Sansernes lokkes elegant til til leg, uden kompromis på smag og kvalitet. Det er ikke et fatamorgana, men en smagfuld oase, der leger med tekstur og smag, det rå og forarbejdede, syre og base.

Med rod i den danske naturs køkkenskabe, og årstidernes skiftende nuancer og farver, bliver hver eneste servering, en ode til naturens vildskab og ro, i balance.

Det nordiske køkkens dualisme, mødet mellem det nye og det gamle, det enkle og det sammensatte, er konstant på spil hos Restaurant Gratværk. Klassiske nordiske discipliner som røg, syltning og saltning, bliver bragt i spil sammen med delikate detaljer.

"Noget helt ud over det sædvanlige gourmet på et meget højt plan har spist på stjerne gourmetmad før der ikke når dette til anklerne. Kan virkeligt anbefales, spændende veltilberedt overraskende mad og super betjening. Dyrevelfærd og økologi er i højsædet." - Anmeldelse fra Trustpilot.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade