Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk er placeret i hjertet af Aarhus, og er startet af en gruppe unge ildsjæle med passion for kvalitet og bæredygtighed. Restauranten har i løbet af sin levetid modtaget flotte anmeldelser fra både danske og udenlandske medier, som New York Times og The Guardian.

Menuer

Et Hærværk

Nyd denne fantastiske menu som vil overraske og tryllebinde jeres smagssanser. I kan se frem til en menu skræddersyet efter hvad naturen og dens …

995 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 8 til 50 kuverter

Restaurant lokation

Århus C

Maksimal afstand fra restaurant

100 km

Om restauranten

Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk har siden 2015 fået tildelt en Bib Gourmand fra Michelin-guiden og en flot score i White Guide.

De arbejder sammen med gårde omkring Aarhus som Sommergrønt, Hertha og Korsmedergaard. Hos dem er det bonden, som bestemmer hvad der kommer på menuen. Hvis I er eventyrlystne og gerne vil have en gastronomisk overraskelse, så er Hærværk et godt bud

De har det økologiske guldmærke, og sætter en dyd i at kende deres bønder, råvare og tilkomsten af råvaren. Fisken er altid skånsomt fanget, og i jagtsæsonen er modningsskabet fyldt med forskelligt vildt.

Deres mad laves ikke efter en bestemt stil, for dem handler det om at kunne tolke og få det lækreste ud af præcis de råvarer, som årstiden byder på. Restaurant Hærværk glæder sig til at overraske og præsentere jer for fantastiske madoplevelser, I sent vil glemme.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade