Restaurant Ribelli

Restaurant Ribelli et et bud på en ambitiøs restaurant med højt til loftet, som laver italiensk fine dining med et fynsk twist. De gør op med det forventelige og siger rend mig til traditionerne. De tror på, at maden skal være centrum i en private dining, men at det ikke må blive for kedeligt. En private dining med Ribelli er aldrig ens, og de vil gøre deres til, at I får en på opleveren. Forvent finurlige udtryk, interessante kompositioner, engageret service og overraskelser fra en af landets

Menuer

Va' All 'Inferno!!

Restaurant Ribellis mad er moderne italiensk fine dining med et fynsk twist. De fortolker italienske klassikere præcis, som de vil og bruger så mange …

900 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 30 kuverter

Restaurant lokation

Odense

Maksimal afstand fra restaurant

75 km

Om restauranten

Restaurant Ribelli

Brødreparret Luciano og Stefano Foschi har videreført den italienske tradition hos Restaurant Ribelli. Her har de to brødre viet deres liv til at få Fyn på det gastronomiske verdenskort.

Restaurant Ribelli giver et unikt indblik i det fynske køkken og serverer gourmetmad med italiensk islæt og med brug af de bedste råvarer fra Fyn.

Et så skarpt præg, at de tidligere også er flerårig indehaver af Schiøtz Prisen, der er Fyns største professionelle kokkekonkurence, som hædrer et unikt gastronomisk håndværk og især evnen til at få indkorporeret den fynske kontekst i restaurantens identitet.

Hvis man ønsker en uforglemmelig oplevelse, hvor den får fuld skrue på italienske smage og mad i særklasse, så er Restuarant Ribelli en oplagt mulighed. Et uomtvisteligt koncept, der til overkommelig priser giver mad i absolut særklasse.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade