PS Gastro

PS Gastro - drømmerens middag. Lad dig blive forblændet af kærlighed til det klassiske franske håndværk og balancen fra det nordiske køkken. Når de ruller sig ud, bringer de den sublime madoplevelse til nye højder. Der kæles for smagende, helt ned i den mindste detalje.

Menuer

Social Dining I PS Gastro

Med base i de bedst tænkelige råvarer samt franske teknikker og smage skabes kreative og æstetisk smukke retter, som med garanti vil imponere både …

625 kr. / kuvert

Den Lille | PS Gastro

Med base i de bedst tænkelige råvarer samt franske teknikker og smage skabes kreative og æstetisk smukke retter, som med garanti vil imponere både …

850 kr. / kuvert

Den Mellem | PS Gastro

Et unikt indblik i universet bag RĂ©veuse Dining. Smag jer igennem fem fantastiske serveringer, der i alt deres enkelthed giver en gastronomisk oplevelse.

995 kr. / kuvert

Den Store | PS Gastro

Med base i de bedst tænkelige råvarer samt franske teknikker og smage, skabes kreative og æstetisk smukke retter, som med garanti vil behage alle …

1450 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 6 til 25 kuverter

Restaurant lokation

Ballerup

Maksimal afstand fra restaurant

85 km

Om restauranten

PS Gastro

Med brug af de bedste tilgængelige råvarer og ikke mindst svampe og urter plukket i skoven, så bliver wauw oplevelsen ikke større, især når den løftes i mål med evigt fokus på den store smag.

Hos PS Gastro anrettes hver enkelt ret med den største omhyggelighed. Her er mad nemlig mere end bare et måltid. Det er en historie og et kunstværk, som bidrager til at give jer en oplevelse, langt ud over det sædvanlige. De forvandler klassiske råvarer, og løfter dem til nye højder.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade