Ros Dining

Anerkendt af White Guide for og være en af de bedste oplevelser i Jylland, så får man med Ros Dining en sublim oplevelse af velsmag.

Menuer

En Verden af ROS

Denne menu bringer dig alt hvad hjertet kunne begære fra ROS's tekniske køkken. De har sammensat en menu fra øverste hylde med hovedsageligt lokale …

695 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 150 kuverter

Restaurant lokation

Fredericia

Maksimal afstand fra restaurant

125 km

Om restauranten

Ros Dining

Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide.

Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København.

Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.

En oplevelse med ROS private dining er visuelle og smukke retter der bakkes op af fantastisk smag, som tilsammen skaber en uforglemmelig helhedsoplevelse og hvor alle sanser præges.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade