Sdr. Bjert

Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man Sdr. Bjert Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning er en stor del af kroens identitet. De har primært fokus på klassiske danske retter med et twist.

Menuer

Den Lille | Sdr. Bjert

Sdr. Bjert Kro giver her et smagfuldt indblik i deres univers, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. …

500 kr. / kuvert

Den Store | Sdr. Bjert

Sdr. Bjert Kro giver et smagfuldt indblik i deres klassiskere, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. Med …

789 kr. / kuvert

Ren Luksus

Sdr. Bjert Kro giver her et smagfuldt indblik i deres klassiskere, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. …

1050 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 600 kuverter

Restaurant lokation

Bjert

Maksimal afstand fra restaurant

120 km

Om restauranten

Sdr. Bjert

Ejerne af Sdr. Bjert Kro er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.

Hos Sdr. Bjert Kro går de meget op i ’gæstgiveri’, hvilket er et gammelt udtryk for at ’her er alle velkomne’, og det handler i høj grad om at skabe en hyggelig, uformel stemning omkring selskabet og maden. I køkkenet har de en lokal tilgang til deres råvarer, det gælder leverandører men også de ting, som man kan finde rundt om i kroens naturlige omgivelser. De er dog ikke blege for at søge specialiteter udenlands, hvis det giver mening for at skabe de helt rigtige smagsoplevelser.

De ser frem til at skabe en fantastisk madoplevelse og en hyggelig uformel stemning til jeres næste fødselsdag, bryllup, polterabenden, herreaftenen eller noget helt femte.

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade