Støvlet Katrines Hus

Støvlet Katrines Hus bygger på kernebudskabet ærlighed. Med dette menes der, at tingene skal smage af det de er. ”Den dybe tallerken er opfundet, så vi ønsker bare at lave den bedre". Madstilen er svær at sætte i bås, men drager mest på klassiske franske teknikker, og en kompromisløs nordisk elegance, hvor det æstetiske og snorlige træder frem. Det giver anretninger, der kræver både tid og håndelag, og resultatet er små kunstværker. Dog er de heller ikke blege for at tilsætte retterne et twist

Menuer

Den Lille Støvlet

Denne skønne menu byder på en perlerække af indbydende snacks efterfulgt af 3 smagfulde retter med de dejligste, sæsonaktuelle råvarer og urter, der findes …

575 kr. / kuvert

Den Store Støvlet

Her kommer Støvlet Katrine virkelig trampende ind i jeres hjerter med de store sko på! Denne menu byder på deres mest eksklusive retter, der …

1000 kr. / kuvert

Om restauranten

Antal kuverter

Fra minimum 10 til 150 kuverter

Restaurant lokation

Sorø

Maksimal afstand fra restaurant

40 km

Om restauranten

Støvlet Katrines Hus

Restauranten med det mundrette navn, Støvlet Katrines Hus, bygger på flere hundrede års historie og en jordbunden tilgang til hverdagen. Her er kernebudskabet ærlighed overfor både gæster og retternes råvarer. Køkkenchefen hedder Lasse Zacho og sammen med sit team, arbejder han hver dag på at forfine køkkenet på Støvlet Katrines Hus.

Selv mener Lasse, at råvarerne er en af nøglerne til deres succes. ”En ret er aldrig bedre, end det du laver den med”. Derfor vil I om sommeren kunne nyde urter, de selv har plukket i Bromme Skov, økologiske og biodynamiske grøntsager fra Kiselgården og økologisk dansk kød. Er der svampe på menuen, så stammer disse ofte også fra lokalområdet, som er plukket og leveret af et ældre ægtepar, som bor på egnen. Dét er om noget helt autentisk!

Lasse, er en kompromisløs herre, der arbejder bedst, når han kan få lov at fordybe sig og være ekstremt fokuseret. Ingen detaljer går ham forbi, når der skal udvælges, tilberedes og anrettes – og det kan smages! Han er selv udlært fra restauranten i 2014 og har deltaget i flere konkurrencer, hvor han bl.a. vandt Danmarksmesterskabet for kokkeelever i ”Skills 2018”.

Dynamikken i hans køkken er løssluppen, humoristisk og professionel. Her tager man gerne en snak med gæsten, da de ikke er bange for at indgå som en aktiv del af middagen.

Glæd jer!

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade