Grønne oliven fra Puglia.
Sprøde grissini.
Salumi fra norditalien.
Focaccia med ekstra jomfru olivenolie.
Risotto alla Milanese med guld og Parmigiano creme.
Capesante alla Veneziana - Kammuslinger gratineret med urter og spinat.
Carbonara 2.0 med luftig æggecreme, Pecorino og guanciale.
Tagliata classica - Grillet italiensk okse fra Chianti med sprøde rosmarin kartofler og Parmigiano Reggiano.
Tiramisu anno 2022.
Sødt til kaffen.
Restaurant Ris8 er et nyt tiltag, der har fokus på det italienske køkken. Men ikke i den klassiske forstand vi kender herhjemmefra. De vil væk fra dogmet, at det italienske køkken primært associeres med Spaghetti Mandolino eller Pepperoni Pizza.
Ris8 er Danmarks første Risottoria. De er på en mission om at udbrede kendskabet til de mange nuancer af smage, der kommer fra det smukke land mod syd. Det specielle ved Italien er, at enhver lille region har hver deres egen unikke tilgang til de klassiske italienske retter, og den diversitet vil Ris8 gerne fremhæve. De beskriver deres vinkel på maden, som respektfuld for de italienske traditioner, med et twist af påvirkning fra de nordiske råvarer. Deres primære fokus er Risotto, som altid har været en af hjørnestenene i den italienske gastronomiske tradition.