Bruchetta med marineret ansjoser & saltet smør.
Det bedste fra gåsen & ristede pistacienødder.
Tatar af stegte svampe.
Focaccia med ekstra jomfru olivenolie.
Carpaccio di Halibut.
Marineret helleflynder, syltede grønne tomater, røget chili, basilikum & sprødt.
Risotto all´anatra.
Carnaroli ris med safran, confiteret and, crumble af marian & reduceret Perto vino.
Salmone agli agrumi.
Bæredygtig marineret i citrus, burrata, sprøde croutoner & basilikumsmayo.
Manzo alla Trentina.
Stegt og marineret oksefilet med enebær og løvstikke, østerssvampe, sprød polenta & trøffelsauce.
Foresta Nera.
Mørk chokoladekage, skovbær coulis, psiket fløde & sprød hvid chokoladepraline.
Restaurant Ris8 er et nyt tiltag, der har fokus på det italienske køkken. Men ikke i den klassiske forstand vi kender herhjemmefra. De vil væk fra dogmet, at det italienske køkken primært associeres med Spaghetti Mandolino eller Pepperoni Pizza.
Ris8 er Danmarks første Risottoria. De er på en mission om at udbrede kendskabet til de mange nuancer af smage, der kommer fra det smukke land mod syd. Det specielle ved Italien er, at enhver lille region har hver deres egen unikke tilgang til de klassiske italienske retter, og den diversitet vil Ris8 gerne fremhæve. De beskriver deres vinkel på maden, som respektfuld for de italienske traditioner, med et twist af påvirkning fra de nordiske råvarer. Deres primære fokus er Risotto, som altid har været en af hjørnestenene i den italienske gastronomiske tradition.