Grande Italiano

Ris8

Grande Italiano

Få et indblik i de italienske traditioner med denne lækre tastingmenu bestående af blandt andet Gnocchi med ricotta, spicy ‘Nduja pølse og grillet aubergine.

785 kr. / kuvert

7 serveringer

Serveringer
SNACKS

Bruchetta med marineret ansjoser & saltet smør.

Det bedste fra gåsen & ristede pistacienødder.

Tatar af stegte svampe.

PANE

Focaccia med ekstra jomfru olivenolie.

ANTIPASTI

Carpaccio di Halibut.

Marineret helleflynder, syltede grønne tomater, røget chili, basilikum & sprødt.

PRIMI

Risotto all´anatra.

Carnaroli ris med safran, confiteret and, crumble af marian & reduceret Perto vino.

SECONDO PRIMI

Salmone agli agrumi.

Bæredygtig marineret i citrus, burrata, sprøde croutoner & basilikumsmayo.

SECONDI

Manzo alla Trentina.

Stegt og marineret oksefilet med enebær og løvstikke, østerssvampe, sprød polenta & trøffelsauce.

DOLCE

Foresta Nera.

Mørk chokoladekage, skovbær coulis, psiket fløde & sprød hvid chokoladepraline.

Om Restauranten

Ris8

Ris8 er Danmarks første Risottoria. De er på en mission om at udbrede kendskabet til de mange nuancer af smage, der kommer fra det smukke land mod syd. Det specielle ved Italien er, at enhver lille region har hver deres egen unikke tilgang til de klassiske italienske retter, og den diversitet vil Ris8 gerne fremhæve. De beskriver deres vinkel på maden, som respektfuld for de italienske traditioner, med et twist af påvirkning fra de nordiske råvarer. Deres primære fokus er Risotto, som altid har været en af hjørnestenene i den italienske gastronomiske tradition.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer