Lille Sale Banchetti

Ristorante SanGiovanni

Lille Sale Banchetti

En unik l√łsning til festen, eventen eller en anden anledning, hvor der skal v√¶re et italiensk tema. Her f√•r du en helhedsoplevelse af det autentiske og smukke Italien. Gastronomien er p√• h√łjt niveau med serveringer med carpaccio, oksefilet og meget mere.

700 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
VELKOMST

Et glas t√łr mousserende √łkologisk italiensk Spumante

FORRET

Carpaccio af r√łget tun serveret med krydderurtedressing og spr√łde salater.

L√¶kkert koldth√¶vet surdejsbr√łd samt verdens bedste jomfru-olivenolie fra Ligurien og middelhavssalt krydret med salvie

HOVEDRET

Velmodnet oksefilet af gr√¶sfodret k√łdkv√¶g serveret med egen sauce tilsmagt med friske krydderurter. Dertil dagens gr√łnt fra torvet i Parma og sm√• kartofler fra Vildmosen krydret med frisk rosmarin.

DESSERT

SanGiovannis m√łrke og rige chokoladekage toppet med mousse, serveret med hjemmelavet italiensk is og frugt.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks f√łrende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds g√¶ster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer b√•de dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsl√łsning, der yder den st√łrste sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forst√•r vi, at hver v√¶rt og deres g√¶ster har unikke pr√¶ferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning h√łjt. Med vores dybdeg√•ende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enest√•ende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke di√¶tbehov, kulturelle pr√¶ferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

Ristorante SanGiovanni

Det dansk-italienske √¶gtepar Benthe og Giovanni Volpi √•bnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har v√¶ret drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis √¶ldste s√łn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. √Ügteparrets yngste s√łn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er s√•ledes ikke l√¶ngere med i driften af SanGiovanni. SanGiovanni har gennem √•rene v√¶ret igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria p√• hj√łrnet af Vesterbro og Ving√•rdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer