Lille Sale Banchetti

Ristorante SanGiovanni

Lille Sale Banchetti

En unik løsning til festen, eventen eller en anden anledning, hvor der skal være et italiensk tema. Her får du en helhedsoplevelse af det autentiske og smukke Italien. Gastronomien er på højt niveau med serveringer med carpaccio, oksefilet og meget mere.

700 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
VELKOMST

Et glas tør mousserende økologisk italiensk Spumante

FORRET

Carpaccio af røget tun serveret med krydderurtedressing og sprøde salater.

Lækkert koldthævet surdejsbrød samt verdens bedste jomfru-olivenolie fra Ligurien og middelhavssalt krydret med salvie

HOVEDRET

Velmodnet oksefilet af græsfodret kødkvæg serveret med egen sauce tilsmagt med friske krydderurter. Dertil dagens grønt fra torvet i Parma og små kartofler fra Vildmosen krydret med frisk rosmarin.

DESSERT

SanGiovannis mørke og rige chokoladekage toppet med mousse, serveret med hjemmelavet italiensk is og frugt.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

Ristorante SanGiovanni

Det dansk-italienske ægtepar Benthe og Giovanni Volpi åbnede SanGiovanni den 15. september 1988 der siden da har været drevet af familien. I dag er det Benthe og Giovannis ældste søn, Mikele, der sammen med sin hustru Jeanette driver restauranten videre. Ægteparrets yngste søn, Daniele, er bosat i USA hvor han har gjort karriere og er således ikke længere med i driften af SanGiovanni. SanGiovanni har gennem årene været igennem en stor udvikling. I 1988 startede det ud som et klassisk italiensk Ristorante & Pizzeria på hjørnet af Vesterbro og Vingårdgade. Indretningen var dengang meget anderledes end typiske italienske spisesteder, da Giovanni indrettede med blomster og statuer samt tunge granitborde.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer