En Verden af ROS

Ros Dining

En Verden af ROS

Denne menu bringer dig alt hvad hjertet kunne begære fra ROS's tekniske køkken. De har sammensat en menu fra øverste hylde med hovedsageligt lokale råvarer fra jyske muld. Et afbalanceret mesterværk fra det salte, søde, sure og kraftfulde køkken.

695 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
SNACKS

Kyllingechips med ramsløgsmayo

Krustader med rejesalat

Små chorizo ølpølser

BRØD

Surdejsbrød bagt med Manitoba, serverte med økologisk smør.

FORRET

Rimmede kammuslinger med blomkålscreme & cudité, syltet agurk & muslingefløde med ørredrogn & dildolie.

HOVEDRET

Stegt okse med kroketter, persillerodspuré, spinatcreme, syltede røde perleløg, sennepskorn & portvinssauce med morkelhaler

DESSERT

Hvid chokoladecreme på skyr med kompot på bagte solbær, havre crumble, hjemmelavet vaniljeis & sprød tuille

Om Restauranten

Ros Dining

Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København. Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer