En Verden af ROS

Ros Dining

En Verden af ROS

Denne menu bringer dig alt hvad hjertet kunne beg√¶re fra ROS's tekniske k√łkken. De har sammensat en menu fra √łverste hylde med hovedsageligt lokale r√•varer fra jyske muld. Et afbalanceret mesterv√¶rk fra det salte, s√łde, sure og kraftfulde k√łkken.

695 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
SNACKS

Kyllingechips med ramsl√łgsmayo

Krustader med rejesalat

Sm√• chorizo √łlp√łlser

BR√ėD

Surdejsbr√łd bagt med Manitoba, serverte med √łkologisk sm√łr.

FORRET

Rimmede kammuslinger med blomk√•lscreme & cudit√©, syltet agurk & muslingefl√łde med √łrredrogn & dildolie.

HOVEDRET

Stegt okse med kroketter, persillerodspur√©, spinatcreme, syltede r√łde perlel√łg, sennepskorn & portvinssauce med morkelhaler

DESSERT

Hvid chokoladecreme p√• skyr med kompot p√• bagte solb√¶r, havre crumble, hjemmelavet vaniljeis & spr√łd tuille

Om Restauranten

Ros Dining

Bag Ros dining st√•r Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har ogs√• haft restaurant Ros i T√łnder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange √•rs arbejde p√• bla. restauranterne Br√łndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant H√łst i K√łbenhavn. K√łkkenet er funderet i det bundsolide franske k√łkken, hvor h√•ndv√¶rket, smag og r√•varer v√¶gtes h√łjt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining ogs√• det nordiske k√łkken, som med sin elegance og balance kommer ind og f√•r det hele til og g√• op i en h√łjere enhed.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer