Kyllingechips med ramsløgsmayo
Krustader med rejesalat
Små chorizo ølpølser
Surdejsbrød bagt med Manitoba, serverte med økologisk smør.
Rimmede kammuslinger med blomkålscreme & cudité, syltet agurk & muslingefløde med ørredrogn & dildolie.
Stegt okse med kroketter, persillerodspuré, spinatcreme, syltede røde perleløg, sennepskorn & portvinssauce med morkelhaler
Hvid chokoladecreme på skyr med kompot på bagte solbær, havre crumble, hjemmelavet vaniljeis & sprød tuille
Anerkendt af White Guide for og være en af de bedste oplevelser i Jylland, så får man med Ros Dining en sublim oplevelse af velsmag.
Bag Ros dining står Marcel Rodrigues og hans dygtige team, som driver Ros Dining fra Fredericia. Han har også haft restaurant Ros i Tønder, som flere gange er blevet anerkendt af White Guide. Marcel har erfaring gennem mange års arbejde på bla. restauranterne Brøndums Hotel, Brdr. Price, Orangeriet ved kongens have og Restaurant Høst i København. Køkkenet er funderet i det bundsolide franske køkken, hvor håndværket, smag og råvarer vægtes højt. Udover de franske traditioner, bruger Ros Dining også det nordiske køkken, som med sin elegance og balance kommer ind og får det hele til og gå op i en højere enhed.