Den Lidt Større

SaxGastro

Den Lidt Større

SaxGastro er et stjerneskud inden for gastronomien og giver med denne et endnu større indblik i deres gastronomiske univers. Fantastiske serveringer der indeholder bl.a. kammusling, hummersalat og oksemørbrad med morkelsauce.

995 DKK / kuvert

7 serveringer

Serveringer
BRØD OG SMØR PÅ BORDET

Surdejsbrød med pisket brunet smør

FORRET

Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie

Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille

”Guideline: Julius kimle, Riesling feinherb 2017”

MELLEMRET 1

Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefærsauce

Tapioka chips på høns og tallerkensmækkere

”Guideline: Colpasso terre Siciliane Grillo IG”

MELLEMRET 2

Teriyaki marineret unghanebryst med sauce på Vesterhavsost

Saltbagt selleri og cremet selleripure

”Guideline: Domain saint Germain, Bourgogne pinot noir 2015”

HOVEDRET

Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flæskesvær og timian

Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og crudite af rødder

Sauce demi-glace med mild chili

”Guideline: San Rosso, Ser dante chianti riserva 2011”

PRE-DESSERT

Citrontærte med brændt marengs og citrusskaller marineret i cognac

”Guideline: 2018 Moscato D’Asti, Mistral, ”

DESSERT

3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade

Vaniljeis, rugkiks på mjød og sirup på citronmelisse og vanilje

”Guideline: 2015 Chateau Doisy Verdrines”

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Kontakt os

Seneste anmeldelser af SaxGastro

4 / 5 ud af 5 stjerner

En dejlig aften med god mad

Kokken vi fik på besøg var vældig flink og kundeservicen var virkelig på plads. Vi fik 7 retter som alle smagte overordnet set smagte dejligt.

Astrid Brandt

5 / 5 ud af 5 stjerner

Totalt luksus

Fra start satte Andreas en helt særlig stemning. Afslappet og samtidig kompetent. Under serveringen formåede han dygtigt at koble vinmenuen med den gode mad, og således give en samlet oplevelse. Han bragte sig selv i spil, samtidigt med at han koncentrerede sig om maden. Maden var rigtig god - fornuftige portioner og med fine smagsoplevelser. De 5 retter hang godt sammen og der var rigtig gode tilbagemeldinger fra alle gæster. Andreas ryddede pænt op.

Lars

4 / 5 ud af 5 stjerner

Der var en fantastisk middag vi havde fra saxgastro. Sød kok der kom. Det hele var i orden Hvis jeg skal sige en ting og det er ingen kritik, så var portionerne for store vi måtte levne en del og det er synd

Ulla

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer