Den Store

SaxGastro

Den Store

En unik gastronomisk oplevelse, nür SaxGastro inviterer inden for i deres Fine Private Dining-univers, hvor kun det bedste er godt nok. Fem fantastiske serveringer, hvor der kan nydes alt fra kammusling og hummersalat til trøffelsauce og oksemørbrad.

675 DKK / kuvert

5 serveringer

Serveringer
BRØD OG SMØR PÅ BORDET

Surdejsbrød med pisket brunet smør

FORRET

Torsk med hyldeblomst, citrus sauce og olivenolie

Kinaradis med saltet mandelcreme, grønne oliven og persille

”Guideline: Julius kimle, Riesling feinherb 2017”

MELLEMRET

Grillede artiskokker med saltet pistaciecreme og ingefĂŚrsauce

Tapioka chips pü høns og tallerkensmÌkkere

”Guideline: Colpasso terre Siciliane Grillo IG”

HOVEDRET

Glaseret U.S. Okse-ribeye med Puffede flĂŚskesvĂŚr og timian

Smørstegt kartoffel vendt med løvstikke og crudite af rødder

Sauce demi-glace med mild chili

”Guideline: San Rosso, Ser dante chianti riserva 2011”

DESSERT

3-delt panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade

Vaniljeis, rugkiks pü mjød og sirup pü citronmelisse og vanilje

”Guideline: 2015 Chateau Doisy Verdrines”

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gÌster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer büde dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstür vi, at hver vÌrt og deres gÌster har unikke prÌferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegüende kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestüende position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diÌtbehov, kulturelle prÌferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

FĂĽ hjĂŚlp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme büde velsmag og visualitet pü højt niveau. De har et brÌndende ønske om at alt skal gü op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sÌsonens bedste rüvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtÌnkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnü sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros sÌrligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Kontakt os

Seneste anmeldelser af SaxGastro

4 / 5 ud af 5 stjerner

En dejlig aften med god mad

Kokken vi fik pü besøg var vÌldig flink og kundeservicen var virkelig pü plads. Vi fik 7 retter som alle smagte overordnet set smagte dejligt.

Astrid Brandt

5 / 5 ud af 5 stjerner

Totalt luksus

Fra start satte Andreas en helt sĂŚrlig stemning. Afslappet og samtidig kompetent. Under serveringen formĂĽede han dygtigt at koble vinmenuen med den gode mad, og sĂĽledes give en samlet oplevelse. Han bragte sig selv i spil, samtidigt med at han koncentrerede sig om maden. Maden var rigtig god - fornuftige portioner og med fine smagsoplevelser. De 5 retter hang godt sammen og der var rigtig gode tilbagemeldinger fra alle gĂŚster. Andreas ryddede pĂŚnt op.

Lars

4 / 5 ud af 5 stjerner

Der var en fantastisk middag vi havde fra saxgastro. Sød kok der kom. Det hele var i orden Hvis jeg skal sige en ting og det er ingen kritik, sü var portionerne for store vi mütte levne en del og det er synd

Ulla

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer