Den Ultimative

SaxGastro

Den Ultimative

Den Ultimative fra SaxGastro giver en helhedsoplevelse af deres sÌrdeles høje gastronomiske niveau. En uforglemmelig oplevelse, nür disse fantastiske seks serveringer danner rammen for en fantastisk aften.

750 kr. / kuvert

5 serveringer

Serveringer
FORRET

Kammusling med spÌde külskud og østerssauce med citrus.

Hummersalat i løgskaller med skilt sauce pü syrnet kÌrnemÌlk og dild.

MELLEMRET

Jordskokker med honning og øl, trøffelsauce og revet trøffel.

HOVEDRET

Oksemørbrad med morkelsauce, infuseret endive og sprød vesterhavsost. Kartofler a part med brunet smør + supplement sauce.

PRE-DESSERT

Danske oste med kvÌde og sød hvidløgscreme.

DESSERT

Panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade. Sirup af citronmelisse med vanilje og mynte.

Om Restauranten

SaxGastro

I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme büde velsmag og visualitet pü højt niveau. De har et brÌndende ønske om at alt skal gü op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sÌsonens bedste rüvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtÌnkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnü sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros sÌrligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer