Kammusling med spæde kålskud og østerssauce med citrus.
Hummersalat i løgskaller med skilt sauce på syrnet kærnemælk og dild.
Jordskokker med honning og øl, trøffelsauce og revet trøffel.
Oksemørbrad med morkelsauce, infuseret endive og sprød vesterhavsost. Kartofler a part med brunet smør + supplement sauce.
Danske oste med kvæde og sød hvidløgscreme.
Panna cotta med lime, lakrids og hvid chokolade. Sirup af citronmelisse med vanilje og mynte.
SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et setup omkring en 3 til 6 retters menu. Herudover tilbyder de menuer som reception, luksus brunch og gourmet smørrebrød, og er naturligvis altid imødekommende overfor kundernes ønsker og behov.
I deres gastronomiske verden tager de udgangspunkt i at fremme både velsmag og visualitet på højt niveau. De har et brændende ønske om at alt skal gå op i en højere enhed, derfor arbejder de kompromisløst med sæsonens bedste råvarer fra de bedste producenter. Deres gastronomiske stil er moderne, raffineret og gennemtænkt til at give den bedste smagsoplevelse. Hvis maden skal opnå sit fulde potentiale og give den mest unikke gastronomiske oplevelse, kan man akkompagnere menuen med SaxGastros særligt udvalgte vine, der nøje er tilpasset ned til mindste detalje. Derudover tilbyder de, et sublimt udvalg af blandt andet appetizer med kaviar, østers, champagne, petit four til kaffen og cigarer til din cognac.