Den Store

Sdr. Bjert

Den Store

Sdr. Bjert Kro giver et smagfuldt indblik i deres klassiskere, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. Med fokus på at de bedste råvarer er grundstenen for smag i verdensklasse.

789 DKK / kuvert

8 serveringer

Serveringer
SNACKS

Kyllingechips og fermenteret hvidløg

Krustade og røget musling

Oksetatar og glaskål

BRØD

Manitoba brød med saltet smør

FORRET 1

Ceviche med hybenroseeddike og glaskål

FORRET 2

Lavvarmet "dagsfangst" med sommerkål og fennikel Blanquette sauce

MELLEMRET

Grøntsagsterrine med trøffel

HOVEDRET

Modnet okse med sommerløg, aromatisk sauce og røget marv

DESSERT

Jordbær, skovmærke og hvid chokolade

PETIT FOUR

Karamel og lavendel

Financier, marengs og citron

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Sdr. Bjert

Ejerne af Sdr. Bjert Kro er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer