Ren Luksus

Sdr. Bjert

Ren Luksus

Sdr. Bjert Kro giver her et smagfuldt indblik i deres klassiskere, som vil tage jer med på en gastronomisk rejse igennem et sæsonbetonet køkken. Med Ren Luksus bliver det ikke større. Med eksklusive råvarer og håndværk fra øverste hylde står man på mål for noget af det bedste og en uforglemmelig private dining.

1050 kr. / kuvert

8 serveringer

Serveringer
SNACKS

Kyllingechips og fermenteret hvidløg.

Krustade og røget musling.

Oksetatar og glaskål.

BRØD

Manitoba brød med saltet smør.

FORRET

Svampeconsommé.

Østers med Hybenrose og caviar.

Lavvarmet "dagsfangst" med forårskål og fennikel Blanquette sauce.

MELLEMRET

Grøntsagsterrine med trøffel.

Selleri og oksehale med persille

HOVEDRET

Modnet okse med grillede tomater og brunet hvidløgs emulsion.

OST

Høost med løg og vadouvan.

DESSERT

Ølcurd og honningkiks med flødeis og bipollen.

PETIT FOUR

Ispind.

Financier, marengs og citron.

Om Restauranten

Sdr. Bjert

Ejerne af Sdr. Bjert Kro er parret Katrine og Emil Rask Bahr, som begge er uddannede kokke og har arbejdet mange år i restaurationsbranchen. Emil har blandt andet været ejer af restaurant Hærværk i Aarhus, som har fået omtale i blandt andet Michelinguiden, New York Times og White Guide for deres madkunst. Emil har arbejdet på Michelin restauranter, men det er ikke visionen med kroen. Det skal ikke være fine dining, men primært klassiske danske retter med et twist. De kalder det ”nyklassisk” og det omfavner blandt andet en klassiker som tarteletten. Helt generelt vil de gerne favne bredt i deres madstil. De eksperimenterer med serveringer, så de kan udfordre deres håndværk og teknikker.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer