Med peberrod, brunet smør og karse.
48% creme fraiche, boghvede, røde perleløg.
Ristet gammelknascreme, solbær og boghvede.
Syltede tragtkantareller, bacon og ristede mandler.
Hengemte bær, hvid chokolade, kardemomme og sødskærm.
Selma har på kort tid etableret sig som en innovativ smørrebrødsrestaurant. Deres koncept er baseret på en nyskabende tilgang til smørrebrød. De har fuld forståelse og respekt for traditioner, men lader sig ikke være låst af dem. Derimod tager de alt det bedste fra det traditionelle smørrebrød, og tilføjer finesse og nye ideer.
Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken. Restauranten har et udpræget højt håndværksmæssigt niveau med et detaljefokus udover det sædvanlige, blandet med en kærlighed til råvarerene og en jordnær kontakt til gæsterne. Selma laver smørrebrød helt fra bunden! Deres råvarefokus er baseret på oprindelse, sæson og kvalitet. Deres leverandører består af ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet. Deres mål er nemlig at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.