Smørrebrødets Verden

Selma

Smørrebrødets Verden

Smørrebrød når det er lavet bedst, af det bedste råvarer og med stor umage. Få en oplevelse af traditionelle sammensætninger, som smelter sammen med i stor smag og innovation.

625 DKK / kuvert

5 serveringer

Serveringer
CHRISTIANØPIGENS KRYDDERSILD

Med peberrod, brunet smør og karse.

FENNIKELSILD

48% creme fraiche, boghvede, røde perleløg.

GULEBEDER

Ristet gammelknascreme, solbær og boghvede.

HØNSESALAT

Syltede tragtkantareller, bacon og ristede mandler.

SKOVMÆRKE

Hengemte bær, hvid chokolade, kardemomme og sødskærm.

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Selma

Selma er en restaurant med rødder i det danske og svenske køkken. Restauranten har et udpræget højt håndværksmæssigt niveau med et detaljefokus udover det sædvanlige, blandet med en kærlighed til råvarerene og en jordnær kontakt til gæsterne. Selma laver smørrebrød helt fra bunden! Deres råvarefokus er baseret på oprindelse, sæson og kvalitet. Deres leverandører består af ildsjæle med klare holdninger til bæredygtighed og biodiversitet. Deres mål er nemlig at blive et udelukkende økologisk og biodynamisk virke.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer