Den ekslusive oplevelse

Skadborg Dining

Den ekslusive oplevelse

Den helt store menu er opdelt i 10 serveringer. Læn jer tilbage og nyd en gastronomisk helaftensforestilling. Den eksklusive menu byder på en bred vifte af de bedste råvarer sæsonen kan præstere.

1095 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Sprød krustade med salat af muslinger & æble.

Klaverilette med syltede svampe & timian.

"Puffet" Havgus med syltede asier.

BRØD

Friskbagt surdejsbrød med letpisket saltet smør.

FORRET

Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé

MELLEMRET

Tatar af okseinderlår med tørret oksehjerte & rehydrerede rødbeder.

Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble.

HOVEDRET

Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu.

DESSERT

Cremet chokoladeis på Republica del cacao 38% med syltet butternutsquash & valnødder.

Om Restauranten

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer