Sprød krustade med salat af muslinger & æble.
Klaverilette med syltede svampe & timian.
"Puffet" Havgus med syltede asier.
Friskbagt surdejsbrød med letpisket saltet smør.
Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage
Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé
Tatar af okseinderlår med tørret oksehjerte & rehydrerede rødbeder.
Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble.
Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu.
Cremet chokoladeis på Republica del cacao 38% med syltet butternutsquash & valnødder.
Skadborg Dining er et stjerneskud på den gastronomiske himmel i Danmark. Hans madstil er rodfæstet i det klassiske køkken, hvor stor smag og finpudsede grundtilberedninger vægtes højest. Han udfolder sin kreativitet ved at tilføre maden et nordisk udtryk og moderne twists.
Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.