Den ekslusive oplevelse

Skadborg Dining

Den ekslusive oplevelse

Den helt store menu er opdelt i 10 serveringer. Læn jer tilbage og nyd en gastronomisk helaftensforestilling. Den eksklusive menu byder på en bred vifte af de bedste råvarer sæsonen kan præstere.

1095 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Spr√łd krustade med salat af muslinger & √¶ble.

Klaverilette med syltede svampe & timian.

"Puffet" Havgus med syltede asier.

BR√ėD

Friskbagt surdejsbr√łd med letpisket saltet sm√łr.

FORRET

Saltet multe med syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé

MELLEMRET

Tatar af okseinderl√•r med t√łrret oksehjerte & rehydrerede r√łdbeder.

Terrine af bæredygtig foie gras med fermenteret honning, æble.

HOVEDRET

Grillet gris fra Birthesminde med græskar, syltede blommer & yuzu.

DESSERT

Cremet chokoladeis p√• Republica del cacao 38% med syltet butternutsquash & valn√łdder.

Om Restauranten

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer b√•de i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. F√łrst og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men ogs√• p√• egen h√•nd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilf√łjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvf√łlge, men det visuelle udtryk og de sm√• overraskelser, der dukker op gennem m√•ltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine g√¶ster sent vil glemme.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer