Den store oplevelse

Skadborg Dining

Den store oplevelse

Nyd 5 serveringer, inklusiv snacks og friskbagt surdejsbrød. Menuen afspejler sæsonen og det bedste den har at byde på. Den store menu er en menu, der pirrer både smags- og synssansen.

745 kr. / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Profiterolles med laksetartar

Anderilette med syltede svampe & timian

Puffede øllebrødschips med sourcream & onion

BRØD

---Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

FORRET

Saltet kammusling med muslingefløde, syltet hyldeblomst, umodne ribs & geleret syltelage

MELLEMRET

Dampet vesterhavstorsk med havgus, spidskål & skummende fiskefumé

HOVEDRET

Grillet grisenakke med græskar, syltede blommer & yuzu

DESSERT

Mandarinsorbet med sprød marengs, kandiseret abrikos og citronmelisse

Om Restauranten

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer