Den større ultimative oplevelse

Skadborg Dining

Den større ultimative oplevelse

Det ultimative vi kan præstere efter 15 års dedikation. Afsæt hele din aften, giv slip og glem tiden. Hver servering er en kærlighedserklæring. Ønsket om at fremdrive det bedste og formidle det bedst muligt.

1495 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
SNACKS

Puffet havgus med asier og citrontimian

Krustade med citron og ørredrogn

Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke

Vaffel med Prunier Classique caviar, friskost og purløg

BRØD

Friskbagt surdejsbrød med pisket smør

FORRET

Salat af dansk sorthummer med geleret tomatsuppe, mandelolie og syltet hyldeblomst

MELLEMRET

Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc

HOVEDRET

Oksemørbrad med porrer, saltede pærer og Pedro ximénez

DESSERT

Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

Skadborg Dining

Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer