Perle Blanche østers.
Norske hånddykkde kammuslinger.
Gratineret sorthummer.
Prunier Baerii caviar.
Kongekrabbe.
Jomfruhummer.
Behørigt tilbehør.
Coté de Boeuf med trøffelsauce & morkel-frikassé (& friskrevet trøffel i sæsonerne).
Choux au Craquelin med iscreme af grand cru.
Bora Bora vanille & chokoladesauce af Michel Michauds egen chokolade.
Struktur er Restaurant Texturs søsterrestaurant. De er desuden en af Aalborgs dygtigste restauranter. Deres menuer tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og alt det bedste, den indeholder. I køkkenet arbejder de med at udnytte hver enkelt råvare, så den kan opfylde dens fulde potentiale.
Hovedelementerne i maden på Struktur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Struktur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovativ. Madstilen er stærkt præget af en iboende lyst til innovation, og en trang til at udforske nye smage, mens kerneværdierne bevares. Det skaber et enkelt, rent og smukt visuelt udtryk. Booker man Struktur, så vil I få en middag serveret med en uovertruffen nordjysk gæstfrihed, plads til kvalitetstid og tålmodighed med alle elementerne, så de kan opfylde deres fulde potentiale.