Lille Social Dining

SYV NI 13

Lille Social Dining

Nyd en fantastisk menu, hvor social dining er omdrejningspunktet. Seks serveringer, som er delevenlige og yderst velsmagende, hvor fantastiske lokale råvarer spiller en essentiel rolle. Fra gravad okse og trøffelmayonaise til smørstegt persillerod.

545 DKK / kuvert

6 serveringer

Serveringer
BRØD

Surdejsbrød med saltet smør

SNACKS

Toast – Cremet Svampe – Lufttørret Skinke

Friteret Blæksprutte – Purløgsmayonnaise – Tørret Yoghurt

Blomkål – Håndpillede Rejer – Peberrod

1. SERVERING

Karamelliseret Kål – Cremet Sirius Ostesauce – Syltet Kartoffel

2. SERVERING

Stegt Kammusling – Jordskokkesauce – Dild

3. SERVERING

Glaseret Gris – Rødbedesauce – Syltede Sennepskorn

4. SERVERING

Ristede Nye Rødder – Syltelage Sauce – Majs

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

SYV NI 13

SYV NI 13 drives af de tre ihærdige unge fyre Kalle, Asbjørn og Frederik. Ihærdige efter at give en god oplevelse, hvor omdrejningspunktet er socialt samvær og stjernegod smag. En yderst god smag på baggrund af skandinaviske værdier og nordisk mad. Hovedfokus er på det lokale, hvor alt bliver forsøgt købt lokalt og råvarerne holdes enkle og friske. Menuerne og serveirnerne fra SYV NI 13 er konstant i udvikling og bliver løbende udskiftet i takt med sæsonens råvarer og nye innovative syn på klassiske danske klassikere.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer