Store Social Dining

SYV NI 13

Store Social Dining

Den ultimative oplevelse, hvis samvær og hygge skal være i højsædet. Nyd otte fantastiske serveringer som social dining, der byder på de mest delikate serveringer og deleretter, der er indbegrebet af SYV NI 13 og deres nordiske social dining stil.

750 DKK / kuvert

4 serveringer

Serveringer
SNACKS

ÆG ROYAL – RØGET ÅL – SPRØD RUG

SPRØD VAFFEL – SKINKESALAT – SYLTET AGURK

SVAMPEBOUILLON – VAGTELÆG – KARSE

1. RET

KOLDRØGET LAKS – RÆVESAUCE – LUFTIG RYGEOST

SPRØD TÆRTE – CREMET HØNSEFYLD – FERMENTERET CITRON

RAVIOLI – FYLDT BRUNET SMØRSAUCE – RICOTTA

2. RET

ROSASTEGT ANDEBRYST – AKVAVIT SAUCE – TØRRET BÆR

MARINERET KÅL – TØFFELMAYONNAISE – GRANATÆBLE

SPRØD KARTOFFEL – KARAMELLISERET LØGSKUM – SYLTET GRÆSKAR

3. RET

CRONUT – KIRSEBÆRSORBET – CHOKOLADE

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Kontakt os

Om Restauranten

SYV NI 13

SYV NI 13 drives af de tre ihærdige unge fyre Kalle, Asbjørn og Frederik. Ihærdige efter at give en god oplevelse, hvor omdrejningspunktet er socialt samvær og stjernegod smag. En yderst god smag på baggrund af skandinaviske værdier og nordisk mad. Hovedfokus er på det lokale, hvor alt bliver forsøgt købt lokalt og råvarerne holdes enkle og friske. Menuerne og serveirnerne fra SYV NI 13 er konstant i udvikling og bliver løbende udskiftet i takt med sæsonens råvarer og nye innovative syn på klassiske danske klassikere.

Kontakt os

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer