Påske

Påskefrokost menu ud af huset med restauranten hos dig

Påske

Påsken i Danmark, er af mere eller mindre åbenlyse grunde, fyldt med æg, lam, gule farver og en hare, der af uransaglige årsager gemmer æg i ens baghave. Om det skal være den traditionelle påskefrokost, eller I vil i en anden retning, så kan chefmade hjælpe. Lad os tage os af alt det praktiske omkring jeres påskemenu.

Lad en af vores fantastiske restauranter stå i køkkenet mens I hygger jer med påskens gøremål. Gå på jagt efter påskeæg i haven eller noget helt andet, og lad os sikre en smagfuld påskesucces.

Klar til at bestille? Se alle vores Påske restauranter og Påske menuer

Menuer med Påske tema

6 Smukke Serveringer

En lækker menu sammensat af Bornholms og Læsøs bedste råvarer. Det er 6 serveringer som tager dig igennem store dele af det nordiske køkken …

6 serveringer

795 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

6 serveringer

850 kr. / kuvert

Aji World

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

4 serveringer

550 kr. / kuvert

Basso Italiano

En klassisk italiensk sammensætning af serveringer, som blandt andet indeholder pasta Carbonara og Tiramisu til dessert. Drøm dig varmere himmelstrøj og velbekomme.

5 serveringer

635 kr. / kuvert

Hvilken mad får vi til påskefrokost ud af huset

Der er mange lækre råvarer der forbindes til påsken. Lige meget om lammet er det jødiske offerlam, eller skal ses som en metafor for jesus, er det enormt velsmagende, og kan med den rette behandling blive en super delikat servering. Lad os hjælpe dig med at finde en restaurant til påskefrokost, som kan fremtrylle de mest smagfulde og lækre lammeretter. Få en klassisk lammesteg, eller prøv lam på en helt ny måde.

Æg er en klassiker til påskemenuen

Ægget optræder også som en meget typisk gæst til påske, både som underholdning, pynt og spise. Hvorfor det lige er en hare, der går rundt og gemmer æg i folks haver, skal vi ikke kunne sige, men gudskelov for æggets mange egenskaber, både som emulgator i en fantastisk bearnaise, pocheret til perfektion eller en rå æggeblomme på en tatarmad. Ægget kan så meget, og vi kan næsten ikke forestille os et køkken uden.

Påskemiddagen er en helt speciel tradition med meget gamle rødder

Påskefrokosten er på mange måder en af julefrokostens mindre, oversete og understimulerede søskende. Påsken er den første store højtid efter jul og nytår, og kommer lige inden højsæsonen for konfirmationer. Hvis julen er rød, er påsken gul, og vi har traditioner, der er specifikke ved begge højtider. Påsken er, ligesom julen, også funderet i en religiøs højtid, og kendes både fra den kristne tro og fra den jødiske tro, hvor den kaldes pesach. Det er bl.a. her fra vi kender til traditionen med at spise lam. Med årene har påsken i Danmark ændret fokus til, i højere grad at være en fejring af, at vinteren for alvor er ved at slippe sit tag i os.

Slap af og nyd en gennemført påskefrokost fra chefmade

Med en påskefrokost menu giver du ikke alene dig selv en fantastisk og sanselig oplevelse, du giver dig også tiden og roen til at nyde alle smage, dufte og teksturer sammen med dine gæster. Med en kvalitetssikret restaurant i ryggen, går du ikke glip af hverken jokes, anekdoter og hygge, fordi du har travlt i køkkenet. Slap af og oplev en kulinarisk forkælelse, der får skuldrene til at sænke sig, og mundvigene til at hæve sig.

Påskefrokost ud af huset behøver ikke være en gul efterligning af julefrokost

Det behøver naturligvis ikke at være alle de klassiske, og lækre retter vi kender fra både påskefrokost og julefrokost, som skidne æg, karry sild, fiskefilet, frikadeller og lun leverpostej, når I får en påskefrokost menu ud af huset. Men hvis det er det I ønsker, så lover vi at det er lavet fra bunden med respekt for råvarerne, og smagen i højsædet. De smage vi kender fra den danske påskefrokost kan noget helt særligt og fortjener også en ordentlig behandling. Det er synd at så mange elementer i en påskefrokost, efterhånden kommer fra glas, fryseposer og kølediske, når de nu smager så meget bedre hjemmelavet af kyndige kokke og restauranter. Påskefrokost ud af huset kan sagtens være en både let og lækker løsning når du får den igennem chefmade.

Smag på årstidens råvarer og prøv en anden slags påskefrokost

Desuden kan de råvarer der går igen til påskefrokost og julefrokost så meget mere. Hvorfor ikke udfordrer smagsløgene med utraditionelle smage? Vi sidder klar med kyndig og professionel vejledning, så din påskefrokost menu ud af huset, bliver en bragende succes, hvad enten den er klassisk eller utraditionel.

Påskefrokost ud af huset i København, Aarhus, Aalborg og Odense

Hos chefmade lægger vi os i selen for at finde alle de restauranter og kokke rundt omkring i landet, som lever op til de standarder vi sætter for kvalitet, personlighed og service. Vi ved at det kulinariske niveau i Danmark konstant bliver bedre og bedre. Det synes vi skal komme alle til gode, og derfor gør vi os altid umage for at finde de mest fantastiske og spændende restauranter, så I kan få fantastisk mad på højt niveau hjem til jeres påskemiddag.

Vi favner bredt med kvalitet i højsæde

Det handler ikke kun om de gastronomiske højdespringere, som serverer fuldstændigt eksklusive retter med præcision og pincet. Det handler også om, at de kokke og restauranter vi arbejder sammen med forstår at lave autentisk og ærlig mad, uanset prisklasse. Derfor har vi med stor sandsynlighed, den helt rette løsning til jeres påskefrokost ud af huset, uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.

Forslag til påskefrokost - Sådan får du den ultimative påskefrokost ud af huset

Ligesom med julefrokosten er påskefrokosten et spørgsmål om smag og temperament. Der findes mange måder at fejre påsken på. Nogle vil gerne have tid til at klippe gækkebreve, gå på jagt efter påskeæg og plukke vintergækker. Andre vil gerne spise en meget klassisk påskefrokost og drikke påskebryg. Derudover kan du også sagtens være typen, der bare synes, at det er en rigtig god undskyldning for at mødes med de mennesker du holder af, og få en skøn madoplevelse. Vi vil meget gerne komme med forslag til din påskefrokost ud af huset. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Med en påskefrokost ud af huset handler det bare om at finde ud af, hvad du vil have, så klarer vi resten, inklusiv servering og opvask. Vi tager os af det hele, så du kan tage dig af gækkebreve og påskeæg.

Ligemeget hvad du har af påskefrokost ideer, kan vi hjælpe

Vi har løsningerne til din påskefrokost. Om du er til det ene eller det andet, har vi både de helt klassiske påskemenuer, menuer der tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, men også restauranter, der laver mad fra hele verden. Lige meget om I er til skidne æg, tapas, sushi, eller noget fjerde, så har vi en kvalitetssikret og smagfuld løsning, der gør alle glade, og mætter munde og maver. Du kunne også overraske dine gæster med en intim social dining, hvor der både er plads til det traditionelle og det eksperimenterende

Klar til at bestille? Se alle vores Påske restauranter og Påske menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade