Sommerfest

Få idéer til mad, oppyntning og alt andet til din sommerfest

Sommerfest

Godt vejr er ikke noget der kommer så tit til os i Danmark, så det er med at nyde den korte sommertid vi har hvert år. En sommerfest er en super god måde at nyde en sommerdag eller aften med mennesker du holder af. Derfor har vi lavet denne side hvor du vil kunne få idéer til maden, drinks, oppyntning og hvad der ellers høre til en sommerfest.

Nyd det gode vejr og gæsternes selvskab, i stedet for at skulle koncentrere dig om maden til festen.

Klar til at bestille? Se alle vores Sommerfest restauranter og Sommerfest menuer

Menuer med Sommerfest tema

2 Timers Pizza Event

Et 2 timers arrangement med Oles Pizza på hjul. De kommer med hele setuppet og laver de mest fantastiske sprøde og saftige pizzaer til …

5 serveringer

375 kr. / kuvert

Abacus

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i …

7 serveringer

1000 kr. / kuvert

Aji Univers

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

6 serveringer

850 kr. / kuvert

Aji World

Rising Star på den gastronomiske scene i Danmark. H E B I er et samsurium fra den gastroniskerejse, som køkkenchef Hussein har været på. …

4 serveringer

550 kr. / kuvert

Alternativer til outdoor cooking

Der vil selvfølgelig også stadig være alle de samme muligheder som der er til alle andre fester. Du kan derfor her se en oversigt over nogle af de mange andre muligheder der er med hensyn til mad. Tapas Sushi Spansk Klassisk fransk Italiensk Nordisk Vegetar

Vi kan arrangere hele din sommerfest, sunny boy!

Hos chefmade har vi en masse forskellige samarbejdspartnere som kan stå for maden til din fest. Du vil kunne få en kok fra en restaurant ud til din fest for at lave maden, enten i dit køkken, på grillen eller over bålet. Du slipper derfor helt for at skulle koncentrere dig om maden. Du kan i stedet fokusere 100% på dine gæster. Kokken kan klare alt fra borddækning til opvasken og oprydningen efter festen. Alle pligter med maden bliver derfor taget fra dine skuldre og der vil komme en kok og klare det hele for dig. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde en kok og menu der vil passe perfekt til din fest. Derfor har vi herunder fundet en masse idéer frem til mad til din sommerfest. Vi har også samarbejdspartnere som kan stå for oppyntning, hvilket du kan læse mere om i afsnittene herunder.

Lækker mad til sommerfest

Sommervejret giver mulighed for at finde grillen frem eller lave mad over et bål, hvilket kunne være nogle gode muligheder for mad til en sommerfest. En god bøf eller måske endda pizza lavet på bål eller i en stenovn vil være helt perfekt til en sommerfest. Der er flere muligheder når det gælder maden, vi går igennem dem herunder.

Få en kok til at brillere med outdoor cooking til festen

Vi har et udvalg af menuer med outdoor cooking, hvor der bl.a. er mulighed for at der vil komme en kok med en stenovn, så dig og dine gæster kan få alt den pizza i vil have, frisklavet fra stenovn. Der er også mulighed for flere forskellige retter lavet over bål. Det samme gælder med mad over grillen, som helt sikkert også kan arrangeres med en af restauranterne. Der er altså masser af muligheder for outdoor cooking til din sommerfest, hvis det er det du ønsker.

Drinks til sommerfesten

Når det gælder drinks til sommerfesten, så vil det passe godt med en masse eksotiske drinks som f.eks. Piña Colada, Daquiri eller Malibu Beach Punch. Der er rigtig mange muligheder for eksotiske drinks. En mulighed kunne også være en masse kold øl, det kunne være en fadølsautomat i skyggen eller en masse øl lagt i is. Når det er sommer og det sandsynligvis er varmt, er det nok også en god idé at have vand og lidt andre drikkevare som ikke indeholder alkohol. Man kan hurtigt blive dehydreret hvis man sidder i solen og kun drikker alkohol. Så et lidt bredt sortiment af drikkevare vil være en sikker vinder til en sommerfest. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at finde en bartender eller få skaffet en masse drikkelse til festen.

Oppyntning til sommerfest i haven

Det vil være en god idé at sørge for at der er læ et sted, for man kan ikke altid regne med det danske vejr. Der kan være lidt blæst og måske endda regn. Et telt eller noget lignende kunne derfor være en god løsning for at være sikker. Vi har samarbejdspartnere som kan sørge for et stort telt med sand, palmer, liggestole, badebolde, surfbræt og en masse andet til at skabe en fest ligesom et beach party på Hawaii. Det er noget vi gerne vil hjælpe dig med at arrangere, hvis det kunne friste.

Skal vi hjælpe dig med at arrangere en sommerfest?

Vi har arrangører der sidder klar til at hjælpe dig med alt der skal planlægges til en sommerfest, så du er velkommen til at kontakte os. Vores primære speciale er maden til fester, så vi sidder også klar til at finde en restaurant der kan lave en menu der passer lige til dine behov. Du kan klikke på “få et tilbud”-knappen og så vil en af vores arrangører kontakte dig for at snakke videre om din fest.

Klar til at bestille? Se alle vores Sommerfest restauranter og Sommerfest menuer

Company name

Chefmade bringer restaurantoplevelsen hjem til dig. Vi er en platform for private dining, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtigste kokke hjem til dig i privaten.

© 2022 chefmade