Den Store Textur

Textur

Den Store Textur

Tekstur kan være altafgørende for en vellykket ret. Oplev en verden af forskellige teksturer, der bliver komplimenteret af sommerens skønneste smage. Sæt tænderne i fløjelsbløde jomfruhummere, sprødstegt Skagenfisk og saftige kalvebrisler.

1111 DKK / kuvert

8 serveringer

Serveringer
SNACKS

4 slags bløde og sprøde snacks

BRØD

Vores focaccia og smør fra Aabybro Mejeri med Læsø sydesalt

FORRET

Tomater med gran & bouillon af tomat og Joselito skinke

Sepia med urtesmør & ærter

Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, puré af fermenteret kål & sauce på karamelliserede løg

MELLEMRET

Stegt Skagenfisk med asparges

HOVEDRET

Stegt og glaseret okse med sommerporre, nye kartofler & peberrod

OST

Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe

DESSERT

Jordbær, fløde & havre

PETIT FOUR

Sødt til Kaffen

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Textur

Hovedelementerne i maden på Textur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Dem formår Textur løbende at sørge for. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Restaurant Textur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovative. Derfor skifter de også deres menu ud hver tredje uge. Det betyder, at I altid har noget nyt at se frem til.

Start forespørgsel

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer