4 slags bløde og sprøde snacks.
Vores surdejsbrød og pisket smør med tørret surdej.
Tomater med gran & bouillon af tomat og Joselito skinke.
Sepia med urtesmør & ærter.
Sorthummer tilberedt i dashi og brunet smør, puré af fermenteret kål & sauce på karamelliserede løg.
Stegt Skagenfisk med asparges.
Stegt og glaseret okse med sommerporre, nye kartofler & peberrod.
Kry & Sirius fra Unika med svesker & svampe.
Jordbær, fløde & havre.
Sødt til Kaffen.
Restaurant Textur er ChefMades innovative nordjyske flagskib. De er desuden en af Aalborgs mest fantastiske restauranter. Deres menuer tager altid udgangspunkt i den aktuelle sæson og alt det bedste, den indeholder. I køkkenet arbejder de med at udnytte hver enkelt råvare, så den kan opfylde dens fulde potentiale.
Hovedelementerne i maden på Textur er råvarene. For at skabe de bedste retter, skal man have de bedste ingredienser. Dem formår Textur løbende at sørge for. Det gør de bl.a. ved at arbejde tæt sammen med deres leverandører, så de altid kan få leveret det bedste, sæsonen har at byde på. Hos Restaurant Textur sætter man en dyd i at holde sig opdateret og innovative. Derfor skifter de også deres menu ud hver tredje uge. Det betyder, at I altid har noget nyt at se frem til.