Corto L'altro

Trattoria L'altro

Corto L'altro

Lad jer forføre af en kulinarisk oplevelse, der hylder det bedste fra det italienske køkken. Med Corto L'Altro inviterer vi jer på en smagsrejse, hvor tradition møder nytænkning. Nyd en menu, der er sammensat med omhu og passion, og som skaber rammen for en uforglemmelig aften. Uanset anledningen er denne menu designet til at skabe øjeblikke, der vil blive husket. Buon appetito.

635 DKK / kuvert

5 serveringer

Serveringer
ENTRÉE

Porchetta tern, balsamico mayo, brøndkarse

PANE

Hvidløgsfocaccia & ekstra jomfru oliven olie

PRIMO

Tiella pugliese

Kartoffelgratin med dampede blåmuslinger, tomat-tatar, emulsion af middelhavsurt

SECONDI

Pollo alla cacciatora

Pandestegt kylling med hvidløg, gulerødder, bladselleri, tomatcreme, kapers og sorte oliven, serveret med rosmarin ovnstegte kartofler

DOLCE

Mørk chokolademousse, pistacie-crumble, bagt marengs

Chefmade Tryghedsgaranti

Chefmade er Danmarks førende inden for Private Dining med over 100.000+ tilfreds gæster. Vi er stolte af vores samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Men vores engagement stopper ikke ved maden eller begivenheden - din tryghed er vores prioritet.

Sikker betaling

Betaling gennem chefmade sikrer både dig som kunde og restauranten. Vi samarbejder med en anerkendt betalingsløsning, der yder den største sikkerhed for din betaling. Dine kreditkort informationer bliver ikke gemt hos os.

Personlig Tilpasning

Hos chefmade forstår vi, at hver vært og deres gæster har unikke præferencer og forventninger. Derfor prioriterer vi personlig tilpasning højt. Med vores dybdegående kendskab til de restauranter, vi samarbejder med, er vi i en enestående position til at matche dig med den perfekte kulinariske oplevelse. Uanset om du har specifikke diætbehov, kulturelle præferencer eller bare en bestemt smag i tankerne, er vi her for at lytte og guide. Vores indsigt i restauranternes specialiteter og styrker betyder, at vi kan anbefale det bedste match.

Få hjælp af vores Private
Dining eksperter

Start forespørgsel

Om Restauranten

Trattoria L'altro

Skabt af holdet bag den berømte Michelin-restaurant Era Ora, præsenterer L’Altro sig som en "antiristorante", en hyldest til den autentiske, hjemlige madoplevelse. Navnet L’Altro, som betyder ”den anden” på italiensk, er en anerkendelse af deres første gastronomiske eventyr og den dyrebare viden, de har høstet derfra. Med en dyb forståelse for det italienske køkken, behandler L’Altro hver ret med kreativ finesse, hvor hver detalje er nøje overvejet. Det dedikerede team er håndplukket fra hele Italien, hvilket sikrer en autentisk og kulinariske mangfoldighed. Mens de er tro mod regionale traditioner, tilføjer de også en moderne og skarp vinkel, hvilket inviterer gæsterne på en uforglemmelig smagsrejse gennem Italiens rige køkken.

Start forespørgsel

Seneste anmeldelser af Trattoria L'altro

5 / 5 ud af 5 stjerner

Super lækkert

Super lækker mad, god service hele vejen igennem.. Der kom 3 tjenere/kokke og leverede fantastisk service. De “passede sig selv i køkkenet” ordnede det de skulle - pakkede sammen rengjorde og tog afsted.. kan klart anbefales..

Helle

5 / 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk

Maden var helt fantastisk. Det var en helt igennem skøn oplevelse. Hvis jeg skulle give et råd til forbedring, ville det være at restauranten skal være lidt hurtigere til at give besked tilbage på ens spørgsmål. Ellers perfekt!

Katrine

Klar til at bestille?

Se alle vores restauranter og menuer