Hjemmelavet Pane Carasu fra Sardinien med cremet kyllinge mousse.
Cestino croccante med tatar af krogmodnet okse.
Sprød surdejsbrød med letrøget islandsk laks.
Udvalg af italienske brød specialiteter med sprød overraskelse og urte smør.
Marineret æggeblomme, grillet artiskokker, sprød Guanciale og sort peber.
Citrus risotto med kammusling, grønne æbler og dildolie.
Tagliata af lammeryg med fennikelsalat og sprøde kartofler med mynte.
Friteret pasta rør som "Cannelloni" fyldt med honningsødet ricotta, marmelade på solmodne tomater og sprøde kakao flager.
På restaurant L’Altro vil de forkæle jer med enkle og lækre serveringer med masser af smag. De serverer traditionelle italienske retter med et morderne twist. L'Altro er et ungt team med masser af attitude, der udfordrer status quo, men samtidig bevarer de originale smage i en klar og uspoleret hovedrolle.
L’Altro er en italiensk restaurant, startet af holdet bag Michelin-restauranten Era Ora. På italiensk betyder L’Altro ”den anden”, hvilket refererer til den første restaurant og den læring der kommer derfra. Dyderne og ånden fra Era Ora er nemlig taget med, og de forholder sig kreativt til den mindste detalje i deres madlavning. Hele medarbejderstaben kommer fra Italien og fra forskellige regioner af landet, derfor kan man regne med at opleve serveringer, tro mod de forskellige traditioner men med en skarp vinkel. Med Restaurant L’Altro kan I se frem til en rejse gennem Italiens varierede smagsunivers. Stolt kalder de sig for "antiristorante", hvilket er italiensk for at spise hjemme (Altså det bedste og mest autentiske).