Bruschetta med tatar af cherrytomater, Balsamico & Aioli.
Baccala mousse, syltede beder & dild.
Carne Crudo af kalv, røget mayo & estragon.
Focaccia med ekstra jomfru olivenolie.
Anguilla al fumo.
Røget og glaseret karamelliseret blomkål, Creme Fraiché & purløg.
Tortellini in Brodo.
Håndlavet tortellini med fyld af ragout, klar kylling consommé, rosmarinolie & Parmigiano-Reggiano.
Patata e cacao.
Luftig kartoffelcreme, skovsvmape & borage.
Polletto alla Diavola.
Skovkylling Sûpreme med citrus, glaseret kartofler med timian, stegt endive & Sauce Dijonaise.
Creme Karamel.
Vanilje parfait, karamelcoulis, crumble af hasselnødder & syltet ferskner.
På restaurant L’Altro vil de forkæle jer med enkle og lækre serveringer med masser af smag. De serverer traditionelle italienske retter med et morderne twist. L'Altro er et ungt team med masser af attitude, der udfordrer status quo, men samtidig bevarer de originale smage i en klar og uspoleret hovedrolle.
L’Altro er en italiensk restaurant, startet af holdet bag Michelin-restauranten Era Ora. På italiensk betyder L’Altro ”den anden”, hvilket refererer til den første restaurant og den læring der kommer derfra. Dyderne og ånden fra Era Ora er nemlig taget med, og de forholder sig kreativt til den mindste detalje i deres madlavning. Hele medarbejderstaben kommer fra Italien og fra forskellige regioner af landet, derfor kan man regne med at opleve serveringer, tro mod de forskellige traditioner men med en skarp vinkel. Med Restaurant L’Altro kan I se frem til en rejse gennem Italiens varierede smagsunivers. Stolt kalder de sig for "antiristorante", hvilket er italiensk for at spise hjemme (Altså det bedste og mest autentiske).