Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Danish

French

Experience

By Niklas

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Serveringer (4)

1.

SNACKS

Pani Puri & tatar Krustade, snekrabbe & porre Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost

2.

BRØD

Brød & smør

3.

FORRET

Torsk, spinat, persille & musling

4.

HOVEDRET

Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & Bordelaise

5.

DESSERT

Blondie, citrus, vanilje & mango

Krav til køkkenet

Fridge A line styled icon from Orion Icon Library.

Køleskab

Range Oven A line styled icon from Orion Icon Library.

Ovn

Niklas medbringer

Dish A line styled icon from Orion Icon Library.

Tallerkener

Bedømmelser af Niklas (2)

JN

Julefrokost

Niklas

Sild & Karrysalat - meget velsmagende Fiskefilet og remoulade - meget velsmagende Leverpostej - ok Grønlangkål, frikadeller, medister- alt alt for salt Rødkål - god hjemmelavet Oste - gode Ris a la mande - velmagende Brød - meget kedeligt og tørt, havde forventet hjemmebagt. Serveringen - helt til ug, meget søde smilende piger. Køkkenet var helt perfekt gjort rent og ryddet op da de kørte.

695 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Niklas

Med Niklas Jensen ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I hjertet af Fyn har Niklas skabt et rum, hvor mad bliver til kunst, og hvor hver ret fortæller en historie. Hos NJ Dining er det ikke kun en middag, det er en oplevelse, der bliver hængende længe efter den sidste bid

Niklas

Niklas Jensen fusionerer essensen af det franske og nordiske køkken i æstetisk tiltalende anretninger. Med en solid baggrund fra nogle af Fyns mest anerkendte restauranter sikrer Niklas, at hver enkelt ingrediens på tallerkenen er nøje udvalgt og har sin plads - intet er overflødigt. NJ Dining er synonymt med et stilrent og moderne design, uforglemmelige gastronomiske oplevelser og kulinariske kunstværker. Niklas' professionelle rejse begyndte som kokkeelev ved Fjelsted Skov kro i 2013. Efter flere betroede roller ved prestigefyldte spisesteder, herunder som køkkenchef ved Restaurant Kongens Have, valgte han at etablere NJ Dining i 2022, hvor han fortsætter med at fortrylle sine gæster.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024