Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Påskefrokost

Gør din påske unik med en privat kok, der kan forvandle de klassiske påskemåltider til noget helt særligt. Forkæl dig selv med udsøgte retter og del hyggelige stunder til påskefrokost med din familie og venner.

 

Få en privat kok til jeres påskefrokost

Vi har løsningerne til din påskefrokost. Uanset om du er til det ene eller det andet, har vi både de helt klassiske påskemenuer, menuer der tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, men også restauranter, der laver mad fra hele verden. Lige meget om I er til skidne æg, tapas, sushi eller noget fjerde, så har vi en kvalitetssikret og smagfuld løsning, der gør alle glade og mætter munde og maver. Du kunne også overraske dine gæster med en intim Social Dining, hvor der både er plads til det traditionelle og det eksperimenterende. 

 

Påskemiddagen er en helt speciel tradition med meget gamle rødder

Påskefrokosten er på mange måder en af julefrokostens mindre, oversete og understimulerede søskende. Påsken er den første store højtid efter jul og nytår og kommer lige inden højsæsonen for konfirmationer. Hvis julen er rød, er påsken gul, og vi har traditioner, der er specifikke ved begge højtider. Påsken er, ligesom julen, også funderet i en religiøs højtid og kendes både fra den kristne tro og fra den jødiske tro, hvor den kaldes pesach. Det er bl.a. her fra vi kender til traditionen med at spise lam. Med årene har påsken i Danmark ændret fokus til i højere grad at være en fejring af, at vinteren for alvor er ved at slippe sit tag i os.

 

Mad til påskefrokost - Sådan får du den ultimative påskefrokost med privat kok

Ligesom med julefrokosten er påskefrokosten et spørgsmål om smag og temperament. Der findes mange måder at fejre påsken på. Nogle vil gerne have tid til at klippe gækkebreve, gå på jagt efter påskeæg og plukke vintergækker. Andre vil gerne spise en meget klassisk påskefrokost og drikke påskebryg. Derudover kan du også sagtens være typen, der bare synes, at det er en rigtig god undskyldning for at mødes med de mennesker, du holder af, og få en skøn madoplevelse. Vi vil meget gerne komme med forslag til din påskefrokost ud af huset. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud. Med en påskefrokost ud af huset handler det bare om at finde ud af, hvad du vil have, så klarer vi resten, inklusiv servering og opvask. Vi tager os af det hele, så du kan tage dig af gækkebreve og påskeæg.

 

Slap af og nyd en gennemført påskefrokost fra chefmade

Med en påskefrokost menu giver du ikke alene dig selv en fantastisk og sanselig oplevelse, du giver dig også tiden og roen til at nyde alle smage, dufte og teksturer sammen med dine gæster. Med en kvalitetssikret restaurant i ryggen går du ikke glip af hverken jokes, anekdoter og hygge, fordi du har travlt i køkkenet. Slap af og oplev en kulinarisk forkælelse der får skuldrene til at sænke sig og mundvigene til at hæve sig.

 

Hvilken mad får man typisk til en påskefrokost?

Der er mange lækre råvarer der forbindes til påsken. Lige meget om lammet er det jødiske offerlam, eller skal ses som en metafor for jesus, er det enormt velsmagende, og kan med den rette behandling blive en super delikat servering. Lad os hjælpe dig med at finde en restaurant til påskefrokost, som kan fremtrylle de mest smagfulde og lækre lammeretter. Få en klassisk lammesteg, eller prøv lam på en helt ny måde.

 

Påskefrokost med privat kok: København, Aarhus, Aalborg og Odense

Hos chefmade lægger vi os i selen for at finde alle de restauranter og kokke rundt omkring i landet, som lever op til de standarder vi sætter for kvalitet, personlighed og service. Vi ved at det kulinariske niveau i Danmark konstant bliver bedre og bedre. Det synes vi skal komme alle til gode, og derfor gør vi os altid umage for at finde de mest fantastiske og spændende restauranter, så I kan få fantastisk mad på højt niveau hjem til jeres påskemiddag.
Smag på årstidens råvarer og prøv en anden slags påskefrokost.
Desuden kan de råvarer der går igen til påskefrokost og julefrokost så meget mere. Hvorfor ikke udfordrer smagsløgene med utraditionelle smage? Vi sidder klar med kyndig og professionel vejledning, så din påskefrokost menu ud af huset bliver en bragende succes, hvad enten den er klassisk eller utraditionel.

 

Påskefrokost med lejet kok behøver ikke være en gul efterligning af julefrokosten

Det behøver naturligvis ikke at være alle de klassiske og lækre retter, vi kender fra både påskefrokost og julefrokost, som skidne æg, karry sild, fiskefilet, frikadeller og lun leverpostej, når I får en påskefrokost menu ud af huset. Men hvis det er det I ønsker, så lover vi, at det er lavet fra bunden med respekt for råvarerne og smagen i højsædet. De smage vi kender fra den danske påskefrokost kan noget helt særligt og fortjener også en ordentlig behandling. Det er synd at så mange elementer i en påskefrokost, efterhånden kommer fra glas, fryseposer og kølediske, når de nu smager så meget bedre hjemmelavet af kyndige kokke og restauranter. Påskefrokost ud af huset kan sagtens være en både let og lækker løsning, når du får den igennem chefmade.

 

Vi favner bredt med kvalitet i højsæde

Det handler ikke kun om de gastronomiske højdespringere, som serverer fuldstændigt eksklusive retter med præcision og pincet. Det handler også om, at de kokke og restauranter vi arbejder sammen med forstår at lave autentisk og ærlig mad, uanset prisklasse. Derfor har vi med stor sandsynlighed, den helt rette løsning til jeres påskefrokost ud af huset, uanset om det er Jylland, Fyn eller Sjælland.

 

Æg er en klassiker til påskemenuen

Ægget optræder også som en meget typisk gæst til påske, både som underholdning, pynt og spise. Hvorfor det lige er en hare, der går rundt og gemmer æg i folks haver, skal vi ikke kunne sige, men gudskelov for æggets mange egenskaber, både som emulgator i en fantastisk bearnaise, pocheret til perfektion eller en rå æggeblomme på en tatarmad. Ægget kan så meget, og vi kan næsten ikke forestille os et køkken uden.

Påskefrokost image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024