Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Konfirmation image

Inspiration

Konfirmation

Gør konfirmationsdagen endnu mere speciel med en gæstekok. Nyd en lækker menu, mens I fejrer den unge konfirmand, og skab en oplevelse, der vil blive husket i mange år frem.

 

Få en privat kok til din konfirmation

Det er lige meget om det er København, Århus, Aalborg eller Odense. Vi kan ikke alene matche jeres forventninger med den helt rigtige kok til konfirmationen, vi kan også hjælpe jer med den helt særlige lokalitet. Vi samarbejder med mange forskellige aktører, og kan derfor hjælpe jer hele vejen mod den store dag. Vi har f.eks. flere samarbejdspartnere, der kan stå for alt hvad hjertet kan begære af service, tallerkener og glas, som passer til jeres særlige konfirmationsmenu. Uanset hvor i landet I befinder jer, er vi klar til at træde til. Vores netværk strækker sig vidt og bredt, og vi har erfaring med at skræddersy den perfekte konfirmationsoplevelse. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge og tilfredse fra start til slut. Så lad os tage hånd om detaljerne, mens I nyder dagen med jeres nærmeste.

 

Mad til konfirmation – med en kok til konfirmation kan meget lade sig gøre

En konfirmation er et overgangsritual. Derfor er det også en dag, hvor man ofte lægger noget ansvar over på konfirmanden. Der skal siges velkommen, tak for gaverne og måske også holdes en lille tale. Eftersom det er konfirmandens dag, bliver de ofte taget med i beslutningsprocessen om konfirmationsmenuer. Når de unge mennesker inddrages i, hvad I skal have af mad til konfirmationen, kan det godt give koldsved på panden og urolig søvn, med dertilhørende drømme om røde pølser eller slatten pizza.

 

Konfirmationsmenuer der gør alle glade

Hos chefmade har vi noget for enhver smag. Overvej f.eks. en konfirmationsmenu med ægte italienske stenovnspizzaer der kommer ud af ovnen, rygende varme og enormt smagfulde. Eller hvad med gourmet hotdogs hvor der virkelig er leget med, hvad en hotdog kan. Måske en helstegt pattegris med sprødt skind og lækkert tilbehør, er lige hvad havefesten mangler. Måske går I all-in og beslutter jer for michelinstjerner? Mulighederne for mad til konfirmationen er mange, og med chefmade er kvaliteten altid i top. Lad det legesyge og det voksne mødes i maden, på en dag hvor dit barn går fra barndommen til voksenlivet. Hvad end I ønsker af mad til konfirmationen, er chefmade klar til at få konfirmationsmenuen til at gå op i en højere enhed. Vi sidder klar til at gøre dagen så mindeværdig, som overhovedet mulig. I kunne også overveje at få food trucks ud til havefesten og lave lækker street food for enhver smag.

 

Mad til konfirmation må gerne være noget særligt

En konfirmation er en stor og skelsættende oplevelse i livet. Både for barn og forældre. Selvom dagens hovedperson altid vil være den lille baby, som du holdt i armene for 13-14 år siden, så er dagen et symbolsk farvel til børnelivet og en indtræden i de voksnes rækker. En både festlig og til tider melankolsk dag. Det er formentligt første gang dit barn skal være aktiv hovedperson til en fest af den størrelse. Måske er det også første gang, der skal købes et jakkesæt eller måske den første festkjole? Det er højst sandsynligt også første gang, konfirmanden skal tale til en større forsamling. Det er på mange måder en tid i livet, hvor der for første gang sker mange voksne ting. Så hvorfor ikke holde festen med manér og få en konfirmationsmenu med mad fra en professionel kok til konfirmationen? 

En spændende og moderne måde at få en lækker konfirmationsmenu er med social dining. Med en professionel kok til konfirmation imponerer du ikke bare dine gæster og giver dit barn en voksen oplevelse, du giver også dig selv plads til at tænke på alt det andet praktiske. Der skal skrives taler og sange, der skal købes gaver og bordplanen skal gå op. Alt dette fylder også rigtig meget på dagen. Giv dig selv friheden til, at opleve den store dag, og være i den med din fulde opmærksomhed. Helt fra smilene og glæden, over til lommetørklædet og tårerne, hen til den forløsende latter. Med en kok til konfirmation med chefmade, vil I ærgre jer over at I ikke kendte os, da I skulle have mad til barnedåb, og se frem til at bruge os når I skal have mad til studentergilde.

 

Kvalitetssikrede konfirmationsmenuer med chefmade garanti

Bare rolig! Hos chefmade står vi klar til at tage den store opgave med maden til konfirmationen, af dine tunge skuldre. Fokusér på talerne, sangene og gæsterne, og lad chefmade stå for en ekstraordinær konfirmationsmiddag. I samarbejde med vores restauranter skræddersyr vi menuen lige efter jeres ønsker, og det kan også inkludere vinmenu og andet ønsket spiritus. Kun fantasien sætter grænser. I kan f.eks. fejre konfirmanden med en brunch ud af huset. Slip for planlægning af middagsoplevelsen både før, under og efter konfirmationen. I skal bare møde op og nyde en dejlig dag i selskab med konfirmanden og gæsterne. Bagefter tager kokken opvasken og efterlader køkkenet skinnende rent.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024