Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Restauranter & Kokke

Chef

Patrick & Co.

4.9 (12)

Patrick P. Petersen er manden bag PS Gastro. Han afsluttede sin læretid på et slot i Frankrig og er tidligere køkkenchef på Rebel. PS er kulminationen på en dybtgående passion for det franske køkken, krydret med et tvist …

Chef

Kalle & Co.

5.0 (2)

Inspirerende social dining med indtryk fra hele verden. Få en yderst samværsskabende og velsmagende oplevelse med Kalle, der giver en minimalistisk og moderne vinkel på social dining. Nordisk mad til fornuftige priser, hvor man kan smage sig igennem …

Chef

Jonas H

5.0 (6)

Jonas Henriksen er en fantastisk kok og har arbejdet på nogle af Jyllands allerbedste restauranter. Han vil ud fra dine ønsker samt årstidens sæsoner, give dine gæster en totaloplevelse hvor dufte, smage og anretning går op i en …

Chef

Henrik Jyrk

5.0 (4)

Henrik Jyrk er manden. En mand der to år i træk har vundet Danmarks største kokkekonkurence. Tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Nu bringer han sit bombastiske og pan-asiatiske …

Chef

Peter

5.0 (2)

Peters kærlighed til de fynske øer og dets have, har skabt en unik mulighed for at opleve noget personligt og skabe eller gense, minder omkring Fyn. Tidligere har Peter stået bag den succesfulde restaurant The Balcony. Han tager …

Chef

Oliver

4.9 (7)

Mols Dining er skabt af den passionerede kok Oliver Nissen. Uddannet fra Fuglsøcenteret og med læretid på Kolding Fjord, har Oliver været køkkenchef på bl.a. Restaurant Stockfleth og Kjøbstaden. Olivers vision og passion for madkunst har altid været …

Chef

Niklas

4.8 (6)

Med Niklas Jensen ved roret, bliver gæsterne præsenteret for en symfoni af smage, hvor traditionelle nordiske og franske nuancer bliver genopfundet. I hjertet af Fyn har Niklas skabt et rum, hvor mad bliver til kunst, og hvor hver …

Chef

Tobias

Mit navn er Tobias Vasant, jeg er ejer af Restaurant Sæson og er også kok herunder, så ved at vælge os vil vi få den mest personlige del af Restaurant Sæson med hjem til jer. Jeg vil personligt …

Restaurant

Cuxina

En fusion af tradition og innovation. Velkommen til Cuxiná, en italiensk kulinarisk oase, hvor fortid og fremtid for italiensk køkken smelter sammen i en symfoni af smagsoplevelser. Beliggende i hjertet af København, inviterer vores restaurant dig til at …

Chef

Gabriele

5.0 (2)

En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev …

Chef

Nikolaj

5.0 (1)

Nikolajs’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.<br><br> Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold …

Chef

Natthee

5.0 (6)

Natthee er fra Restaurant Rebel som har en stolt anbefaling i Michelin Guiden og fast plads i den Dansk restaurationsverden. Restaurant Rebel byder på en kulinarisk rejse, hvor det moderne europæiske køkken møder nuancer fra Asien. Deres urokkelige …

Restaurant

Trattoria L'altro

5.0 (3)

Bag restaurant L’Altro står holdet fra den anerkendte Michelin-restaurant Era Ora. De ønsker at forkæle jer med autentiske italienske serveringer, hvor enkelhed møder dybde i smag. De kombinerer traditionelle italienske retter med et moderne twist. L'Altro er et …

Chef

Bo

4.6 (5)

Bo og hans team er specialister i at skræddersy oplevelser efter budget. De er desuden eksperter i at eksekvere på store arrangementer med helt op til 600 gæster. Det er verdensmad med smage fra nord, syd, øst og …

Chef

Andreas & Co

4.3 (3)

Andreas og hans team fra SaxGastro skaber gastronomiske oplevelser på højt niveau for både virksomheder og private, hvorfor de arbejder ud fra konceptet ”Fine Private Dining”, der betyder eksklusive madoplevelser i private rammer. De tager udgangspunkt i et …

Chef

Aykut og Casper

Vi er Aykut og Casper, to passionerede kokke med mange års erfaring fra nogle af Danmarks mest anerkendte restauranter. Vi har arbejdet på steder som Dragsholm Slot (1 Michelin-stjerne), Restaurant Salon (Bib Gourmand), Kurhotel Skodsborg, Brdr. Price, Højby …

Danish

French

Italian

Nordic

Chef

Mark B

Mark leverer højkvalitets fine dining til enhver lejlighed. Menuen er sæsonpræget med fokus på lokale råvarer.

Danish

French

Restaurant

KASA

5.0 (3)

En Fusion af Dansk og Japansk Gastronomi. Køkkenchefen bag KASA kombinerer sin erfaring fra Danmarks topkøkkener med en dyb forståelse for japansk kokkekunst. Med en fortid som køkkenchef hos Mielcke & Hurtigkarl og erfaring fra trestjernede Michelin-restauranter som …

Chef

Kathrine & Emil

5.0 (1)

Syd for Kolding ligger den hyggelige landsby Bjert, og i byen finder man Sdr. Bjert Kro, som for et par år siden, blev bragt tilbage til fordums glans af nye ejere. Landsbyidyllen omfavner kroen, og den hyggelige stemning …

Restaurant

Ba´dunis

Ba´dunis betyder "Smag" på arabisk og er hele fundamentet for Ba´dunis. Køkkenet har base i det mellemøstlige og traditionel Meze køkken, hvor alle retter serveres som social dining. At opleve Ba´dunis er som et eventyr fra 1001 nats …

Restaurant

BÂTON GLACÉ

FRA ASIENS BEDSTE TIL DANSK-FRANSK FINESSE. Dyk ned i en verden, hvor fransk elegance møder japansk finesse. Hussein Mustapha, en stjerne i Danmarks gastronomiske univers, inviterer dig indenfor til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. Fra hans dybfølte passion …

Chef

Dennis B.

Dennis Birch er kokken bag Birchs Gastronomi, hvor han bringer sin kreativitet og passion for madlavning til bordet. Med en solid baggrund fra Michelin-restauranter og toprestauranter både i Danmark og udlandet, samt erfaring som aktiv medlem af det …

Chef

Armando

Oplev den forfinede elegance af fransk gastronomi af Armando. Inspireret af Paris' kulinariske hjerte, tilbyder denne restaurant en oplevelse, der forener tradition med nyskabelse. Hver ret er en hyldest til det raffinerede og sofistikerede, en balance mellem klassisk …

Chef

Søren

Drevet af visionerne fra William Jørgensen og Søren Jakobsen, fusionerer Gastromé det nordiske køkken med franske traditioner. Med friske råvarer fra deres mini-landbrug, 'The Garden', bringer de sæsonens friskhed direkte til bordet. Søren har hjemme omkring Aarhus, men …

Chef

Thomas A

Mit navn er Thomas, jeg er en 40-årig professionel kok uddannet fra en Bib Gourmand-restaurant i Indre København.

Danish

French

Nordic

Chef

Martin M

Jeg hedder Martin, og jeg har en dyb passion for madlavning, som jeg har dyrket i over 20 år. Med en professionsbachelor i ernæring og sundhed kombinerer jeg udsøgt smag, friske råvarer og ernæringsmæssig ansvarlighed i min madlavning. …

Danish

French

Italian

Nordic

Vegetarian

Restaurant

El Patrón

Oplev det ægte mexicanske køkken med udgang fra Mexico City. Et levende, forførende, frisk og sprudlende køkken, hvor private diningen har grundsten i det autentiske. Køkkenchefen Armando vil med El Patrón vise hvad mexicanske køkken er og hvad …

Chef

Pasquale Di Gianfilippo

Pasquale er en talentfuld 38-årig italiensk uddannet kok med over 20 års erfaring inden for madverdenen. Hans passion for madlavning handler om at skabe kulinariske oplevelser, hvor smag og visuel præsentation går op i en højere enhed. Pasquale …

Danish

French

Italian

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024