Kurv
Your cart is empty
Click here to find a menuServeringer (10)
1.
BRØD
Friskbagt surdejsbrød med pisket smør
2.
1. SERVERING
Puffet havgus med asier og citrontimian
3.
2. SERVERING
Krustade med citron og ørredrogn
4.
3. SERVERING
Tærte med jomfruhummer og marinerede broccolistokke
5.
4. SERVERING
Saltet kammusling med sennepsurter, fermenteret melon og græskarkerneolie
6.
5. SERVERING
Pocheret kulmule med kantareller, spinat og champagne beurre blanc
7.
6. SERVERING
Oksemørbrad med syltet sennep og sherrysauce
8.
7. SERVERING
Nye løg med brunet smør, sesam & shiso
9.
8. SERVERING
Braiserede porrer med saltede pærer og Pedro ximénez
10.
9. SERVERING
Hindbærsorbet med appelsintagetes og Original Beans Yuna Edel Weiss 33%
Krav til køkkenet
Køleskab
Ovn
Skadborg Dining medbringer
Tallerkener
Fri refundering
Op til 7 dage før middagen
Always communicate through chefmade
To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.
NIKOLAJ SKADBORG’s ekstraordinære cv tæller både Michelinstjerner og guld. Nikolaj har stor erfaring fra nogle af landets bedste restauranter; Svinkløv Badehotel, Ruths Hotel, Munkebo Kro, Nimb Louise og Noma.
Derudover har han tilbragt 8 år på Det Danske Kokkelandshold og kan ydermere fremvise hæder som: IKA Culinary Oly.
Nikolaj er en erfaren konkurrencekok, som har vundet medaljer både i nationale- og internationale kokkekonkurrencer. Først og fremmest med Det Danske Kokkelandshold, men også på egen hånd, hvor han blev skandinavisk mester i S. Pellegrino Young Chef 2016. Nikolaj er ikke bange for at skabe nye retter, smage og indtryk igennem de klassiske teknikker. Han tilføjer altid sin mad en stor dosis af kreativitet. Dette giver maden et nordisk udtryk og moderne twist. Her er det ikke bare smagen der er en selvfølge, men det visuelle udtryk og de små overraskelser, der dukker op gennem måltidet, bliver prioriteret for at skabe en spiseoplevelse, som du og dine gæster sent vil glemme.
Request bookingHer kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327