Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Mad til fødselsdag

Forestil dig din egen fødselsdag med privat kok fra chefmade. For mange er ens egen fødselsdag den største begivenhed på året – især hvis man fylder rundt! Hvis du planlægger at fejre fødselsdagen og leder efter en fødselsdagsmenu, så læs med her

 

Få en privat kok til din fødselsdag

Hold en mindeværdig fødselsdag med chefmade

Vi inspirerer dig til, hvordan du kan arrangere en unik fødselsdag. Det kunne eksempelvis foregå med social dining i dit eget hjem. Du kan leje en privat kok og få den ultimative fødselsdagsoplevelse. 

Du behøver ikke bekymre dig om mad til fødselsdag eller om selv at lave maden – alt det praktiske bliver der taget hånd om for dig. En privat kok sørger nemlig for, at alle dine gæster bliver mætte og glade, og at der vil være noget for enhver smag. Du kan selv vælge præcis, hvilken type mad du vil have, og din kok vil så sørge for alt, hvad der hedder timing og tilberedelse. Der er kun liv og glade dage, når man lejer en hjemmekok. Uanset om man holder fødselsdag for 10 eller 50 gæster, så slipper man for al den arbejdsbyrde og planlægning, der er i forbindelse med at skulle sørge for forplejning af sine gæster. Det er en af de bedste fødselsdagsgaver, man kan give sig selv.

 

Hvorfor leje en privat kok til sin fødselsdag?

Når man siger fødselsdag, er der mange, der automatisk tænker på boller og kakao. Men hvis man ønsker at give sin fødselsdagsfest et nyt og specielt twist, så er det den perfekte idé at leje en privat kok. Med en privat kok får man mulighed for at skabe den helt perfekte menu til festen, og derigennem give gæsterne en ny og anderledes oplevelse. Vores kokke har mange års erfaring med forskellige typer af mad. De vil kunne lave nogle lækre retter, som kan imponere både bedstemor, onkel – og helt sikkert også, hvis der er kræsne børn blandt gæsterne.

Mad er ikke bare noget, man spiser. Mad er kultur og et centralt samlingspunkt i enhver fest. Når man holder fødselsdag og samler familie og nære venner, er der perfekte anledning til at prøve en autentisk madoplevelse. Med den rette sammensætning af menu kan du skabe en unik fest for dine gæster og for dig selv.

 

Giv dine gæster en autentisk madoplevelse

Det kan være en eksotisk menu eller en måde at opleve det danske køkken fra sin bedste side. En dansk inspireret menu er helt ideelt, hvis man f.eks. skal imponere venner fra udlandet. En privat kok vil også kunne give tips og inspiration til forskellige temaer, hvis du skal beslutte om middagen skal være en fancy eller en mere nede på jorden-oplevelse. Der er også mulighed for at vælge en menu, der er kokkereret med særligt fokus på at være visuelt spændende til dem, der har lyst til at prøve en ekstraordinær æstetisk madoplevelse. Valget er dit blandt de mange muligheder.

 

Mulighederne er mange – valget er dit!

For at skabe den bedste oplevelse til din fødselsdag, kan du vælge et tema, der både passer til dig og til lejligheden. Er fødselsdagen en stor fest med mange gæster? Så kan det være en fordel at lave en buffet med masser af lækkerier. Eller er det en mere intim affære med kun den nære familie og tætte venner? Så kan det være en fordel at vælge en menu, der består af mange små retter, som I kan opleve og nyde sammen. Hos os kan du hurtigt skabe dig et overblik over de mange forskellige fødselsdagstemaer, når du lejer en kok. Der er et udbud af vidt forskellige temaer, der kan passe til enhver sammensætning af mennesker.

 

God mad giver smil på læberne

Uanset om du ønsker burger, pizza eller eksotiske retter til din fødselsdag, kan vores personlige kok give dig en uforglemmelig madoplevelse. Vores erfarne kokke skaber skræddersyede menuer med nøjagtig timing og perfekt smag. Vi går langt for at tilbyde lokale råvarer fra Sjælland, der støtter vores lokale producenter, og vi præsenterer dem på en måde, der kan konkurrere med verdensklasse. Fra sprøde glaserede beder til karamelliseret græskar og andre kreative retter udvider vi horisonterne og viser det danske køkkens utrolige potentiale.

Vores mål er at skabe en helt unik fødselsdagsfest, hvor maden bliver et absolut højdepunkt. Med vores kulinariske eksperimenter og kreativitet tager vi dine gæster med på en spændende rejse gennem smagsoplevelser. Vi lægger vægt på, at din fødselsdagsfest bliver en uforglemmelig oplevelse, hvor du og dine gæster kan nyde lækker mad i en festlig atmosfære. Vores passion for madlavning og detaljerede kendskab til råvarer og retter sikrer, at din fødselsdag bliver en smagfuld succes.

 

4 grunde til at vælge fødselsdagsmiddag med chefmade 

Grund nr. 1: Du får lov til at nyde dagen på lige fod med dine gæster. 

Grund nr. 2: Du kan genopleve den barnlige glæde med livretter af høj kulinarisk kvalitet. 

Grund nr. 3: Du slipper for al oprydning, opvask og rengøring af køkkenet.

Grund nr. 4: Din fest slutter først, når du vil have at den slutter.  

 

Børnevenligt og lækkert for alle

I tilfælde af at der kommer børn og teenagere til din fødselsdag, så kan du overveje vores klassiske burgermenu til kun 550 kr. pr. kuvert. Burgermenuen er tilgængelig i to timer og er en ideel mulighed for at tilfredsstille sultne børn, teenagere og voksne på din fødselsdag, og giver en folkelig og kulinarisk oplevelse for gæsterne.

 

Spar på rengøring og indkøb

Selvom du kan imponere dine gæster med et stort udvalg af eksotiske eller lokale gastronomiske oplevelser inden for mange forskellige temaer, så er den største gave, at din kok sørger for opvasken og praktikken. Normalt, hvis man holder en fødselsdag, som rækker ud over konceptet med boller og kakao, så kan fødselaren, der ellers skal fejres, ”se frem” til en afslutning med en stor mængde rengøring og opvask. Denne tvivlsomme afslutning på en fødselsdag, undgås helt ved at leje en hjemmekok. Det eneste du skal gøre, er at planlægge menuen i samarbejde med din kokken. Du skal for eksempel give besked, om du får gæster med allergier eller særlige behov. Derfra skal du bare læne dig tilbage og nyde, at middagen bliver serveret uden, at du skal tænke på det praktiske arbejde.

 

Eksotisk og ekstraordinært

Hvis du vil have en fancy og eksotisk menu til din fødselsdag, så overvej Ajis østlige menu. Den inkluderer delikatesser som stegt jomfruhummer, grøn chili-pak choi, selleridumplings med krabbe og sprøde rejer i noritang. Alt dette og mere til i 6 retter, kun for 850 kr. pr. kuvert. En eksotisk menu kan skabe en unik oplevelse for dine gæster og føles som en kulinarisk rejse. 

 

Slut dagen godt af

Der kommer ikke til at være en tårnhøj stabel af tallerkner, som venter til bagefter – ej heller et rodet og tilsmudset køkken, som kræver timevis af rengøring. Der kommer ikke til at være en lang indkøbsliste og heller ikke en stakkels ægtefælle, der tre gange må køre ud for at få fat i de ingredienser, der alligevel er blevet glemt. De professionelle kokke fra chefmade.dk er rutinerede i timing og servering, og de ved hvilke rengøringsopgaver, der klares løbende under madlavningen, så mindst muligt venter til bagefter. Det sidste klarer de nemt og hurtigt, når middagen er afsluttet, og de efterlader et nydeligt og rent køkken. Det er en helt ny oplevelse at leje en hjemmekok til din fødselsdag. Ved at spare alt det praktiske arbejde omkring madlavningen, vil du endelig kunne føle at du faktisk har fødselsdag.

 

Passer til enhver fødselsdag

Uanset om du lejer en kok for at holde en rund fødselsdag, for at holde fødselsdag som én der er ved at komme op i årene, for at fejre husets teenager eller for at holde en børnefødselsdag – så vil du kunne vælge menuen, så den passer til præcis dine behov. Med en privat kok er der alsidige muligheder for at skabe rammerne for præcis det arrangement, du ønsker. Du behøver ikke at løfte en finger. Der er ingen opvask, men garanti for mætte og tilfredse gæster. Derfor nærmest også garanti for en god fødselsdag. At leje en privat kok fra chefmade.dk er din mulighed for at slippe for alt det stress, der kan være forbundet med at holde fødselsdag. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hyggen eller kvaliteten. Hjemmelavet mad får I alligevel, og en opdagelsesrejse ud i verden kan ligefrem klares igennem menuen. Du kan roligt invitere alle de gæster, du vil – chefmade har din ryg.

 

Lej en kok til din fødselsdag og få alle de andre fordele med chefmade

En fødselsdag er en festlig anledning. Har du også prøvet, at restauranten lukker, ligesom festen er allersjovest? Med chefmade lukker restauranten ikke, og I kan feste til den lyse morgen. Vin og drikkevarer kan man selv stå for, så sparer man gerne lidt på den post. Men vi kan selvfølgelig også hjælpe dér, hvis I skulle have lyst til en særligt tilpasset vinmenu. Vi arbejder både sammen med restauranterne og Erik Sørensen Vin, så vi kan matche den fantastiske mad med lige så fantastisk vin. Skal der rigtig smæk på, samarbejder vi også med flere dygtige bartendere og mixologer. Tag oplevelsen og sanseligheden til helt nye højder med en perlerække, særligt udtænkte cocktails til din fødselsdagsmenu eller som after dinner drinks. Vi har desuden kontakter til de mest fantastiske lokationer over hele Danmark. Skal festen rykkes ud af huset, så kan det også sagtens ordnes. Vi har enorm erfaring med at lave helhedsløsninger, og har hjulpet tusindvis med at få deres arrangement, ligesom de vil have det.

 

Imponér og forkæl dine gæster – lej en kok til fødselsdag

Skal du til at holde fødselsdag for dig selv, eller én du holder af? Er du træt af at stå i køkkenet, når latteren og lyden af den gode stemning vælter ud af stuen? Handler dagen mere om logistikken og besværet end om den gode oplevelse? Så få en kok til fødselsdag med chefmade. Lige meget om det er mad til venindeaften eller herremiddag, så kan vi hjælpe. Du har nok opdaget, at som tiden går begynder din fødselsdag at handle mere om gæsterne end om dig. Det er selvfølgelig naturligt nok. Da du var barn, blev du forkælet af din familie, som voksen står man ofte selv for at holde sin fødselsdag. Men hvorfor ikke genfinde den glæde og forkælelse på dagen, som du kender fra barndommen? Det er fødselarens dag, og den skal nydes med familien og gode venner. Med din helt private kok til fødselsdag bliver dagen noget ganske særligt, og du kommer til at opleve det hele i selskab med dine gæster.

 

Hvad kan man spise til sin fødselsdag?

Du kan spise hvad som helst, du ønsker på din fødselsdag. Det kan være en eksotisk menu eller en måde at opleve det danske køkken fra sin bedste side. Vores eksperter lytter til dine ønsker og sørger for at finde præcis den menu og kok, der passer til din fødselsdag. Du kan også vælge en menu, der er kokkereret med særligt fokus på at være visuelt spændende, tallerkenanrettet eller som social dining. Mulighederne er mange, og du kan vælge et tema, der passer til dig og lejligheden. 

 

Hvad kan man spise til en børnefødselsdag?

Hvis der kommer børn og teenagere til din fødselsdag, kan det være en god idé at vælge en klassisk bygselvburger eller lasagne. Hertil en klassisk is-dessert. Men husk at spørge ind til om børnene har mod på at prøve noget nyt, for så er det muligt at kombinere voksenretterne i mere børnevenlige udgaver. Alle vores kokke har deres eget personlige take på en fantastisk børnemenu, der falder I din og familiens børns smag. 

 

Hvad kan jeg lave på min fødselsdag?

Du kan arrangere en unik fødselsdag, for eksempel med social dining i dit eget hjem. Social Dining er en perfekt løsning til fødselsdage. Du kan leje en privat kok og få den ultimative fødselsdagsoplevelse. Vælger du denne løsning behøver du ikke at bekymre dig om maden eller om selv at lave maden – alt det praktiske bliver der nemlig taget hånd om for dig. Når du bestiller en privat kok fra chefmade, bliver der sørget for, at alle dine gæster bliver mætte og glade, og at der vil være noget for enhver smag. 

 

Hvad skal man handle ind til sin fødselsdag?

Når du lejer en privat kok, behøver du ikke at bekymre dig om indkøb. Kokken vil tage sig af alt det praktiske, herunder indkøb af ingredienser. Du skal bare planlægge menuen i samarbejde med din hjemmekok og give besked om du får gæster med allergier eller særlige behov. Resten vil kokken tage sig af, så du kan nyde din fødselsdag uden at skulle tænke på det praktiske arbejde.

Mad til fødselsdag image

Udvalgte opslag

Så nemt er det at finde en privat kok

1.

Find menuer og send anmodninger

Udforsk vores store udvalg af kokke og menuer. Send anmodninger på alle dem du synes om.

2.

Kokken accepterer og I bliver enige om detaljerne

Få hurtigt svar fra kokken, og færdigør de sidste detaljer om menuen.

3.

Godkend middagen og glæd dig

Kokken står for indkøb, madlavning, anretning og servering.

Lignende opslag

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024