Shopping Cart

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Inspiration

Bryllup

På jeres store dag er der intet bedre end at nyde en fantastisk bryllupsmenu skabt ud fra jeres ønsker. Med en privat kok kan I fokusere på hinanden og jeres gæster på jer store dag, alt imens I nyder mad i topklasse. 

 

Få en privat kok til jeres bryllup 

Det kan være en udfordrende opgave at have ansvaret for bryllupsmaden. Den logistiske proces, der iværksættes, er fra begyndelse til slut i risiko for at støde på komplikationer. Der skal lægges planer for bryllupsmenuen, indkøb skal foretages og råvarerne skal gøres klar. Hvert enkelt element i alle serveringer kræver sin unikke tilgang. Derudover skal der på selve dagen tilberedes mad med en hastighed, der kan overanstrenge selv de mest erfarne.

Præcision er afgørende, når retterne serveres, for at undgå fejl. Ikke mindst skal præsentationen være indbydende og appetitvækkende, så jeres gæster er overbeviste om, at de er en del af en storslået oplevelse. Bryllupsmaden udgør en af de mest vitale og komplekse elementer på denne store dag. Det er her, at det virkelig kan være en fordel at hente ekstern hjælp.

Ved at engagere en bryllupskok fra chefmade kan I slippe for den stress, der følger med, når man skal skabe den perfekte bryllupsmenu på egen hånd. At vælge en kok til at håndtere maden til brylluppet er ikke blot en lækker oplevelse, det er også yderst bekvemt. Vi er tilgængelige hele vejen igennem, så I kan slappe af på selve dagen. Jeres komfort er vores prioritet, mens I tæller dage ned til den bedste dag i jeres liv. Vi vil være ved jeres side hele tiden.

At planlægge mad til et bryllup kan være en større udfordring, men med chefmade og vores Private Dining eksperter går det som en leg. Hos chefmade tilbyder vi en unik gastronomisk oplevelse, der er skræddersyet til jeres ønsker og behov. Uanset om I planlægger et lille intimt bryllup eller en stor reception, kan chefmade hjælpe med at finde den perfekte restaurant, der vil sørge for, at hele arrangementet forløber som det skal.

Når du planlægger dit bryllup, er der mange ting at tage højde for. Alt fra blomster og dekorationer til musik og gæsteliste. Der er mange detaljer, der skal falde på plads for at skabe den perfekte dag. Dog er en af de mest centrale dele af enhver bryllupsfest uden tvivl maden. Med chefmade kan du sikre, at dine gæster får en kulinarisk oplevelse, de sent vil glemme.

 

En personlig bryllupsmenu

Hos chefmade tror vi på, at maden til dit bryllup skal være lige så unik som dig og din partner. Derfor tilbyder vi en skræddersyet menu, der afspejler jeres personlige smag og præferencer. Vores kokke er eksperter i en bred vifte af køkkener fra hele verden, så uanset om I drømmer om en traditionel dansk bryllupsmenu, eksotiske retter fra fjerne lande eller en fusion af forskellige køkkener, kan vi hjælpe med at gøre jeres kulinariske drømme til virkelighed.

 

Fokus på kvalitet i menuen

Kvalitet er nøgleordet for os hos chefmade. Vi bruger kun de bedste råvarer, og vores kokke har en passion for at skabe retter, der smager fantastisk og ser indbydende ud. Vi tror på, at god mad er en af de bedste måder at bringe mennesker sammen på, og vi stræber efter at skabe retter, der vil få dine gæster til at tale om dit bryllup i lang tid efter.

 

Nyd brylluppet uden stress

En af de største fordele ved at bruge chefmade til dit bryllup er, at du kan nyde dagen uden at skulle bekymre dig om maden. Vores kokke tager sig af alt lige fra indkøb og forberedelse til servering og oprydning. Det betyder, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at fejre din kærlighed med dine nærmeste.

Brylluppet er en af de mest specielle dage i dit liv, og hos chefmade vil vi gøre alt for at sikre, at det bliver en dag, du aldrig vil glemme. Lad os hjælpe med at skabe en uforglemmelig kulinarisk oplevelse for dig og dine gæster.

 

Top 10 danske bryllupstraditioner

1. Bryllupskagen: En stor og flot bryllupskage er en vigtig del af mange danske bryllupper

2. Brudens slør: Traditionelt bærer bruden et slør, der bliver løftet af gommen efter vielsen

3. Bryllupsvalsen: Brudeparret åbner dansegulvet med en traditionel bryllupsvals

4. Kys under bordet: Hvis gæsterne banker i glassene, skal brudeparret kysse

5. Klipning af gommens sokker: En sjov tradition, hvor gommens venner klipper spidsen af hans sokker

6. Bryllupstaler: Gæsterne til brylluppet holder taler for brudeparret under middagen

7. Kransekage: Kransekage er en traditionel dansk kage, der ofte serveres til bryllupper

8. Gommens tale: Brudgommen rejser sig op og holder sin medbragte tale til bruden.

9. Brudens buket: Bruden kaster sin brudebuket til de ugifte kvinder til festen

10. Bryllupsbilleder: Det er tradition at tage officielle bryllupsbilleder af brudeparret

 

Det smukke og unikke bord til jeres bryllup

Når det kommer til jeres bryllup, er maden naturligvis stjernen, men borddækningen spiller en afgørende rolle. Vores mål er ikke blot en fremragende kulinarisk oplevelse, men også en æstetisk. Vi arbejder sammen med partnere inden for festartikler for at skabe en unik atmosfære, hvor kun fantasien sætter grænser. Farver, teksturer og detaljer kan kombineres til at fortælle jeres kærlighedshistorie og skabe et visuelt mesterværk. Fra det smukt dækkede bord til den lækre mad stræber vi efter at forene madens og æstetikkens verden i en uforglemmelig fejring af jeres kærlighed.

 

Blomster, der passer til jeres bryllupsmenu

Udover en kok til jeres bryllup er blomsterne til et bryllup et helt kapitel for sig. Hver blomst og farve, og ikke mindst deres sammensætninger, er et sprog, der kan sige mange ting. Efeu betyder troskab, men cypress betyder kvaler, sorg og død. Ja, der er ingen, der har sagt, at det skal være let. Når I arrangerer bryllupsmiddagen med chefmade, har I mulighed for at få nogle yderst smukke blomster med i pakken. 

 

Få en utraditionel cocktail oplevelse til jeres bryllup

Med vores mange forskellige samarbejdspartnere, kan I få en en helt særligt fremstillet drinksmenu, der passer til jeres bryllupsmenu. De dygtige mixologer, parre smagene fra jeres bryllupsmenu, med cocktails der overrasker sanserne og imponerer jeres gæster. Hvis I vil have et bryllup der skiller sig ud fra mængden, eller vil have noget andet end de klassiske drinks efter bryllupsmiddagen, er cocktails et unikt og spændende valg. I kan selvfølgelig også få street food til jeres bryllup f.eks. med food trucks. Denne løsning er lidt utraditionel men spændende og med noget for enhver.

 

Bryllupsmiddag med vinmenu og andre fordele

Nu tænker I måske: ”Hvad med sammensætningen af vinmenu til maden, og spiritus før og efter?” Bare rolig! I kan selvfølgelig få en speciallavet vin- og spiritusmenu fra en af vores samarbejdspartnere. Hos chefmade har vi, udover den perfekte kok til bryllup, et hav af dygtige samarbejdspartnere. Har I f.eks. forelsket jer i maden fra en helt særlig restaurant eller kok, men mangler et sted at holde det, så har vi ekspertisen og netværket til, at finde det perfekte sted, der passer lige præcis til jeres ønsker.

 

Social dining som bryllupsmenu er populært

Et koncept som social dining er virkelig blevet populært, som mad til bryllup de seneste år. Udover at være en spændende og sanselig madoplevelse, er det også som skabt til at være bryllupsmenu. Den rolige og flydende rytme i serveringerne giver naturlig anledning til taler og sange. Desuden lægger social dining op til samtale og involveringpå en måde, der kan hjælpe gæster, der måske ikke kender hinanden så godt, til hurtigt at falde i snak. Med et social dining koncept, kommer arbejdet med bordplanen til at glide lidt lettere.

 

Mad til bryllup med kok åbner en verden af smag

Selvom nogle forbinder bryllup med suppe, steg og is – måske fordi det giver plads til taler og sange – er det absolut ikke den eneste løsning. Der findes heldigvis en masse forskellige slags mad til bryllup. Valgfriheden har aldrig været større. Mad til bryllup med kok er ideelt til jer, der elsker at mixe og matche, og som godt kan lide at udfordre “plejer”. Hvem ved, måske vil et temabryllup med mexicanske eller japanske retter, være lige i jeres ånd? Men frygt ej! Hvis I bare gerne vil have en dygtig, kreativ og professionel kok til at sammensætte en knivskarp bryllupsmenu – som imponerer alle jeres gæster – så kan vi også sagtens hjælpe jer med dét.

 

Bryllupsmiddag med chefmade

Jeres bryllup er en dag, I kommer til at huske resten af livet. Det er ikke bare en af de smukkeste dage i jeres liv, det er også en af de vigtigste. Man kan ikke tale om bryllup, uden at tale om mad til bryllup. Når det handler om den store dag, går bryllup og mad – ligesom jer – hånd i hånd. Det er lige meget, om I skal have kanapeer eller 16 serveringer, mad og bryllup har altid hængt sammen. Men det er også en dag hvor forberedelse og planlægning er afgørende for, hvordan dagen bliver. Derfor er det også så vigtigt, at finde de rigtige folk til at sørge for, at alt forløber perfekt. Dagen fortjener at blive så god og mindeværdig som overhovedet mulig. Ikke kun for gæsternes skyld, men for jeres. Det er jeres dag, og I skal nyde den i fulde drag, og være så afslappede og glade som overhovedet muligt. At finde en kok til jeres bryllup kan føles som en svær opgave. Med chefmade bliver det let. Vi har samlet nogle af landets dygtigste kokke, som står klar til at gøre jeres bryllupsmenu uforglemmelig. Er I endnu ikke nået så langt, eller er interesserede i mad til polterabend kan I kigge her. Der er også inspiration at hente når det handler om mad til venindeaften eller herremiddag.

 

Bryllupsmenu ud af huset med chefmade er noget helt unikt

En oplevelse med chefmade er en helhedsoplevelse. De restauranter, vi arbejder sammen med, er kvalitetssikrede, så I kan være sikre på en fantastisk dag. Når I siger ja til hinanden og til en bryllupsmenu med chefmade, siger I ja til en helt ny og revolutionerende form for mad ud af huset. De restauranter og kokke vi arbejder sammen med, er passionerede og professionelle til fingerspidserne. De forstår hvor vigtig bryllupsmenuen er for helhedsoplevelsen, og sætter en ære i at imponere og forkæle jer og jeres gæster.

 

Hvad spiser man traditionelt til et bryllup?

Menuen til et bryllup kan variere meget afhængigt af brudeparrets præferencer og kulturelle baggrund. I Danmark er det dog almindeligt at servere en tre-retters menu, der typisk består af en forret, hovedret og dessert. Forretten kan være alt fra en lækker fiskeret til en frisk salat, mens hovedretten ofte er et stykke kød med tilbehør. Desserten er typisk en sød afslutning på måltidet, som for eksempel en bryllupskage eller en lækker chokoladedessert. Snacks og bobler imens gæsterne venter på at brydeparret kommer fra fotografen, er også noget vi ser mere og mere.

 

Hvad med vegetarer og veganere til bryllup?

Hos chefmade tager vi hensyn til alle gæsters kostbehov. Vi kan skræddersy en lækker og indbydende menu, der passer til vegetarer, veganere og andre med specielle kostbehov. Vores kokke er dygtige til at skabe retter, der er lige så velsmagende og indbydende, uanset om de er baseret på kød, grøntsager eller plantebaserede ingredienser.

 

Hvad har man på til et bryllup?

Påklædningen til et bryllup afhænger af ceremoniens formelle niveau, tidspunktet og kulturen. For mænd er en sort eller mørk smoking passende til formelle bryllupper, mens en mørkdragt eller jakkesæt fungerer til semi-formelle begivenheder. Til mere afslappede bryllupper er pæne skjorter med chinos eller bukser en god idé. Kvinder kan vælge lange aftenkjoler til formelle lejligheder, cocktailkjoler til semi-formelle og pæne kjoler til afslappede bryllupper. Altid undgå hvidt for ikke at overskygge bruden. Du kan eventuelt tjekke invitationen for at se, om der er angivet en dresscode eller spørg værtsparret for vejledning.

 

Hvad med allergier og bryllupsmenu?

Vi tager allergier meget alvorligt hos chefmade. Når du booker os til dit bryllup, vil vi have en grundig samtale om eventuelle allergier blandt dine gæster. Vores kokke er trænede i at håndtere forskellige allergier og vil sørge for, at alle retter er sikre for alle dine gæster at spise.

 

Top 10 udenlandske bryllupstraditioner

1. Kaste ris: I mange kulturer kaster gæsterne ris på brudeparret for at ønske dem lykke og velstand

2. Noget gammelt, noget nyt: I mange engelsktalende lande bærer bruden noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt

3. Henna-ceremoni: I mange mellemøstlige og sydasiatiske kulturer har bruden en henna-ceremoni før brylluppet

4. Brudens far giver hende væk: I mange vestlige kulturer er det en tradion, at det er brudens far, der “giver hende væk” til brudgommen ved alteret. 

5. Unity candle: I nogle kulturer tænder brudeparret et unity candle sammen for at symbolisere deres forening

6. Første dans: I mange kulturer har brudeparret en første dans sammen som mand og kone

7. Kage i ansigtet: I nogle latinamerikanske kulturer smører brudeparret hinanden i ansigtet med bryllupskagen

8. Brudepige og brudesvend: I mange kulturer har bruden og brudgommen en brudepige og en brudesvend til brylluppet

9. Brudeparret forlader receptionen i en dekoreret bil: I mange vestlige kulturer forlader brudeparret i en bil dekoreret med dåser og et “Just Married” skilt

10. Brudeparret skærer kagen sammen: I mange kulturer skærer brudeparret bryllupskagen sammen.

Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024