Kurv

Subtotal

0 DKK

Transport udregnes ved checkout

or

Chefmade Logo

4,99 / 5.00

Mere end 100.000 gæster

Chinese

Nordic

Abacus

By Gabriele

Én samlet pris dækker det hele. Kok, mad og oprydning.

Ingen indkøb! Kokken medbringer alle ingredienser.

Personlig tilberedning og servering i dit hjem.

Kokken efterlader dit køkken skinnende rent.

Mødet mellem de mange smage fra det store verdenskøkkenet. Forenet under de mange gastronomiskerejser, som Gabrielle har været på. Det handler om forbindelsen i mødet mellem teknikker, de rene smage fra middelhavskøkkenet og sat sammen med små twists fra verdensens ingredienser. Kunstneren møder gæsten i øjenhøjde.

Serveringer (7)

1.

SMÅ FORFØRELSER

Norske Rejer - Yuzu Kosho - Shiso Jomfruhummer - ´Nduja - Miso - Sprødt

2.

BRØD

Surdejsbrød med 6 års gammel Champagne surdej. Serveret med saltet smør og honning.

3.

STARTER

Hamachi - Hokkaido - Sorrento Citroner

4.

FORRET

Boullion på Løg - Danske Kartofler - Trøffel

5.

MELLEMRET

Chines 5 Spice - Gris - Bouquet Garni - Jus

6.

HOVEDRET

BBQ Grillet Havtaske - Bouquet Garni - Fumé

7.

DESSERT

Madagaskar Vaniljeis - Hasselnød "Biscuit" - Hibiscus

Krav til køkkenet

Køleskab

Ovn

Gabriele medbringer

Tallerkener

Bedømmelser af Gabriele (2)

UT

Gennemført

Gabriele

Fantastisk aften!

KE

perfekt!

Gabriele

Fantastisk middag! Fantastisk Kok, tjenere og bartendere. Alt var præcis som vi havde ønsket! 5* til Haidan!

1,000 DKK / person

Send en anmodning nu og få svar på under 12 timer

No Commitment Required - Payment is only due upon your acceptance and confirmation of the chef's proposed menu.

Fri refundering

Op til 7 dage før middagen

Always communicate through chefmade

To enhance the security of your home and dining experience, it is imperative to exclusively communicate and transact through Chefmade.

Om Gabriele

En 'rising star' på den gastronomiske scene i Danmark. HÂIDAN er en sammensmeltning fra den gastronomiske rejse, som køkkenchef Gabriele har været på. Middelhavets rene smage bliver sat sammen med en passion for håndværket og verdens smage. Oplev en private dining fra et stjerneskud på Danmarks gastronomiske scene.

Gabriele

Med opvækst i familiens 'trattoria' i Palermo har køkkenchef og ejer Gabriele Rizzo fået restaurantscenen og kærligheden til mad ind med modermælken. Fra start har køkkenet været en naturlig del af hans liv. I en tidlig alder trak rejselysten i ham. Drevet af smagene fra de mange verdenshjørner har gastronomien bragt ham forbi den ene toprestaurant efter den anden. Alt sammen for at lære fra nogle af verdens bedste kokke – fra San Franciscos 3-stjernede Michelin-restauranter COI og Benu til Geranium og Jordnær i Danmark, hvor han var assisterende køkkenchef.

Gabriele fra HÂIDAN har hjemme i København, men kører gerne op til 150km.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Her kan du få svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål om chefmade og private dining. Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt via chatten eller på 70222327

Vi anbefaler altid at booke en kok så tidligt som muligt, da de mest populære kokke ofte er booket flere uger i forvejen. Som minimum anbefaler vi altid at man booker senest 14 dage før middagen.
Ja - vores kokke tager altid højde for allergier og kostrestriktioner. Når du booker en kok, kan du fortælle kokken om eventuelle allergier og kostrestriktioner, så de kan tage højde for dette i menuen.
I lang de fleste tilfælde vil kokken selv medbringe tallerkener, hvorfor du blot skal dække bord med bestik, glas og servietter. Hvis kokken har brug for ekstra udstyr, vil de altid informere dig om dette i forvejen.
Hvis antallet af gæster ændrer sig, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at opdatere din booking. Du kan frit ændre i antallet af gæster, ned til kokkens minimumsantal, op til 7 dage før middagen.
Hvis du har brug for en kok på kort varsel, kan du altid kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en ledig kok. Fang os alle ugens dage på chatten eller på 70222327
Chefmade Logo

© Chefmade ApS 2024